MÉTEO ESPECIAL:

Catalunya en alerta per una perillosa gota freda

TV3 cancel·la 'Tarda Oberta'

La cadena de televisió afirma que és a causa de motius econòmics
Es confirma la cancel·lació de 'Tarda Oberta' | TV3

 

TV3 ha confirmat la cancel·lació del magazín 'Tarda Oberta', que deixarà d'emetre's a partir del gener. La cadena ha al·legat motius econòmics a aquesta decisió, la qual va fer conèixer a l'equip, que està liderat pels presentadors Vador Lladó i Ruth Jiménez, el passat divendres, segons ha informat 'Nació Digital'.

 

D'aquesta manera, s'acaba l'aventura televisiva produïda per Mediapro, que apareixia en antena després de la telenovel·la de l'emissora 'Com si fos ahir'. Des d'un inici, la proposta va presentar certa inestabilitat, havent-se de modificar el plantejament del programa, convertint-lo en una edició que es tractés més sobre temes d'actualitat.

Toc d'atenció des de direcció

El director de TV3, Vicent Sanchis, va ser l'encarregat d'advertir als productors de 'Tarda Oberta' que, a causa dels baixos registres d'audiència amb els que comptaven, era necessari introduir «canvis» en la programació, els quals permetessin complir «les expectatives» que s'havien posat en el programa.

 

Per això, les tertúlies de temàtiques fora de temporalitat van passar a convertir-se en anàlisis d'actualitat. D'aquesta manera, es va anar oblidant els inicis on els presentadors apostaven més per una mostra d'entreteniment i desconnexió del públic amb el context social, cosa que va ser modificada per intentar obtenir seguidors.

Amb Hisenda a la vista

Des de la cadena catalana s'ha assegurat que la decisió amb 'Tarda Oberta' ve provocada per la inestabilitat econòmica que pateix TV3. Les possibles retallades que s'aplicaran a l'emissora i el conflicte existent amb Hisenda han generat preocupació entre els alts càrrecs, que comencen a prioritzar entre les apostes més exitoses de la graella.

 

Per aquest motiu, en aquests moments s'està decidint com es cobrirà el buit que deixarà 'Tarda Oberta', a la vegada que s'analitza l'exigència del Ministre d'Hisenda i Funció Pública, Cristóbal Montoro, qui reclama a la CCMA un total de 167 milions d'euros. Queda per conèixer quan s'ha de pagar aquesta quantitat i de quina manera s'admet el pagament.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris