TV3 estrena 'El got d'aigua', un concurs d'oratòria dirigit als joves

20 participants d'entre 15 i 22 anys provaran de guanyar aquest innovador 'talent show' presentat per Samantha Vall que s'emetrà les nits de diumenge

Imatge de part dels concursants i de l'equip del programa 'El got d'aigua'
Imatge de part dels concursants i de l'equip del programa 'El got d'aigua' | TV3

TV3 continua explicant les novetats de la seva graella. Després de confirmar la tornada de Jordi Basté, la cadena pública ha presentat ‘El got d’aigua’, un concurs d’oratòria que s’estrena aquest diumenge 7 d’octubre a les 21.55 hores. En aquest innovador ‘talent show’ es buscarà entre un grup de 20 concursants, qui és el millor orador o oradora de Catalunya.

Els participants, que tenen entre 15 i 22 anys, viuran cada setmana una experiència diferent que posteriorment hauran de ser capaços d’explicar en un minut i mig. A cada programa s’emetrà primer un documental on es veurà el que han viscut els joves i com han preparat la seva intervenció. Després, i ja en directe a plató, tindran un temps limitat per exposar les seves vivències.  La presentadora del programa serà Samantha Vall.

 

Mostrarà el punt de vista que tenen els joves del món que els envolta

El director de TV3, Vicent Sanchís, destacava que el programa és un format propi de TV3 i  que dona un gran exemple als joves,  ja que «és importantíssim saber comunicar-se, saber viure, per saber expressar-se». La directora del programa, Sònia Cansado, també explicava que no és un programa de debat sinó que el seu objectiu és mostrar «el punt de vista que tenen els joves del món que ens envolta, perquè no són el futur, són el present».

Cada setmana els concursants s’hauran d’enfrontar a la valoració d’un jurat format per 3 persones, les dues ‘coachs’ que els formaran i una persona convidada. El públic tindrà l’oportunitat de salvar a un dels concursants i el jurat a dos. Tres d’ells arribaran a la final on s’escollirà el guanyador.  

El programa els ensenya a transmetre clarament allò que viuen

Les dues ‘coachs’ del concurs seran Alba Florejachs i Gemma Lligadas. Florejachs explicava, en la presentació del programa, el seu paper i el de la seva companya: «La Gemma els ensenya a saber què volen dir i que el missatge sigui clar, i jo el que faig és connectar el missatge amb la vivència per tal que arribi a tothom». També afegia que volen que siguin més lliures per expressar-se i que puguin «transmetre de manera més clara allò que viuen».


Comentaris

envia el comentari