IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

TV3 estrenarà una sèrie definida com a comèdia negra en substitució de ‘Merlí’

La sèrie s’anomena ‘Benvinguts a la familia’ i la protagonitza l’actriu Melani Olivares

'Benvinguts a la familia', la nova sèrie de TV3
'Benvinguts a la familia', la nova sèrie de TV3 | TV3

L’exitosa sèrie de TV3 ‘Merlí’ acabarà aquest Nadal i la cadena autonòmica ja pensada quina altra sèrie serà la seva substituta: ‘Benvinguts a la família’. Una nova producció que els seus propis actors defineixen com a comèdia negra, on la protagonista és l’actriu Melani Olivares, coneguda pel seu paper com a Paz a la sèrie de Telecinco ‘Aída’.

El seu productor executiu, Pau Freixes, explica, segons ‘El Nacional’, que la sèrie representa «les estructures familiars actuals». Families formades per pares amb fills adoptats o de relacions anteriors, amb familiars «acoplats» o matrimonis homosexuals, entre d’altres. Freixas assegura que aquesta proposta inclou «components emocionals que fan riure» i alhora «elements d'humor negre una mica gamberro».

‘Benvinguts a la famila’ parla d’una d’aquestes famílies desestructurades però «amb una unió molt forta». Melani Olivares interpreta el paper de mare de tres fills a qui ha de criar tota sola, una dona lluitadora.

La també coneguda actriu Yolanda Ramos serà la nova dona del seu pare, i també formen part del repartiment, Nao Albert, Ivan Massagué, Lluís Villanueva i Joan Carreres, que formaran entre tots una família d’allò més estranya que haurà d’anar a viure amb l’avi després de que el banc els hagi embargat la casa.

 

...menudo viaje nos estamos pegando. Benvinguts a la familia! Unas serie de @filmax_films para @tv3cat ...gracias por este regalo de personaje, por brindarme unos compañeros con tanto talento y tan políticamente incorrectos,el disfrute es total! Pau, Ivan... siempre vuestra..

Una publicación compartida de @melaniolivares el

Els responsables d'aquesta producció han destacat de ‘Benvinguts a la famíliael fet que cada episodi correspongui a un dia de la vida d'aquest peculiar conjunt de persones. «Cada episodi té el títol d'un nou problema que aquesta família ha de superar», explica el director de la sèrie. El rodatge va començar el 9 d’octubre i acabarà el 20 de desembre. La sèrie comptarà amb tretze capítols de 50 minuts cadascun i es començarà a emetre a partir d’inicis del 2018.


Comentaris

envia el comentari