TV3 podria eliminar l’espai de Pilar Rahola al ‘Tot es mou’

La nova organització de la CCMA en seria la principal causant

 Pilar Rahola podria veure reduït les seves aparicions en el programa 'Tot es mou' de TV3 | TV3

 

Pilar Rahola és una de les periodistes més habituals de TV3. Actualment, participa els dissabtes al programa ‘Preguntes Freqüents’ i de dilluns a dijous té la seva pròpia secció en el programa d’Helena García Melero ‘Tot es mou’.

Tal com ha informat el ‘Diari de Girona’, TV3 s’estaria plantejant reduir les intervencions de la periodista al ‘Tot es mou’ de quatre setmanals a únicament una cada set dies. Això seria conseqüència de la nova organització de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

TVE podria endur-se el format del 'Preguntes Freqüents' | Twitter (@FAQSTV3)

 

Laura Rosel, un altre dels sonats canvis de TV3

Laura Rosel ha trencat el silenci quatre dies després que s’anunciés el seu acomiadament fulminant com a presentadora del Preguntes Freqüents (FAQS) de TV3. La periodista ha escrit al seu Twitter un fil de tres piulades en què ha definit la seva etapa al capdavant del projecte com «l’aventura més excitant, estimulant, a estones delirant i, també dolorosa, que he viscut mai».

La periodista catalana, que ha estat substituïda per Cristina Puigha assegurat que els 42 dissabtes que ha estat al timó del programa, amb el qual ha trencat registres d’audiència, han conformat  «una etapa frenètica que m'ha permès gaudir com mai d'aquesta professió que adoro»Rosel ha volgut aprofitar per agrair a TV3 la confiança dipositada en ella en el seu moment, quan va arribar l’hora de substituir Ricard Ustrell i des de la CCMM es va tombar l'opció de Maiol Roger.

La mateixa Pilar Rahola li agraeix la seva professionalitat

A través del seu compte oficial de Twitterl’escriptora Pilar Rahola va voler compartir tot el seu suport a la presentadora amb unes emotives paraules: «Estimada Laura Rosel, agraïment infinit per tanta professionalitat, per tanta dedicació, per tanta paciència i per tant coratge. Ha estat un honor!». Aquesta pilada ha aconseguit gairebé 700 comparticions i més de quatre mil comentaris.


Comentaris

envia el comentari