TV3 estrenarà 'Control T', un programa d'humor presentat per Thais Villas

Cada dilluns concursaran quatre humoristes, demostrant els seus coneixements sobre internet i les noves tecnologies

Thais Villas presentarà 'Control T', el nou programa d'humor i tecnologia de TV3
Thais Villas presentarà 'Control T', el nou programa d'humor i tecnologia de TV3 | Twitter (@enganxats_)

Finalment s’ha presentat ‘Control T’, el nou programa d’humor que es podrà veure a TV3 durant les nits de dilluns, que està produït per DLO Magnolia i serà presentat per Thais Villas, acompanyada per col·laboradorsi convidats amb els quals parlarà sobre internet i les noves tecnologies.

Aquest passat dimarts es va dur a terme la presentació de ‘Control T’ i a l’acte va assistir el director de TV3, Vicent Sanchis, així com el cap d’Entreteniment i Culturals de TV3, Cristian Trepat, juntament amb el director de continguts DLO Magnolia, Carles Torras. Sense oblidar la presentadora, Thais Villas, i dues de les convidades del programa, Anna Bertran i Alba Florejachs.

'Control T' fusiona la tecnologia amb l’humor

Sanchis va explicar que el programa «neix amb la intenció d'explicar les novetats del món digital, el funcionament de les noves tecnologies, i tot el que està relacionat amb internet». A més també va apuntar: «Altres programes com No pot ser, o Les de l'hoquei i el FAQs, ja ho fan de manera indirecta a través de les xarxes. Control T és un programa d'humor que vol jugar amb aquests dos conceptes: noves tecnologies i internet».

Per la seva part, Trepat ha explicat que ‘Control T’ està format per catorze capítols i «és un ‘panel show’, un gènere televisiu que en el món anglosaxó triomfa des de fa molts anys, amb una mecànica molt senzilla: una presentadora, amb dos equips de persones conegudes que competeixen per demostrar qui sap més sobre les noves tecnologies».

El programa està format per cinc proves o reptes que faran que els quatre humoristes convidats, repartits en dos grups, «posin de manifest el desconeixement de les xarxes socials i noves tecnologies». Finalment Thais Villas ha explicat: «Hi ha aplicacions que et serveixen, i d'altres, no, però et distreuen. He après a bregar amb tots els convidats esbojarratsque venen, m'ho he passat molt bé i m'ha donat una altra dimensió del que és un plató».


Comentaris

envia el comentari