Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

TV3 tindrà un nou magazín matinal la temporada vinent

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha comentat també que «tancar Esport 3 seria l’última alternativa»
TV3 es planteja prescindir de la telenovel·la 'Com si fos ahir' | CCMA

 

TV3 comptarà amb un nou magazín matinal de cara a l'any vinent. El director de la televisió pública catalana, Vicent Sanchis, ha confirmat que el canvi es farà a partir de l’hivern i que fins aleshores la cadena optarà per «una fórmula mixta» amb «programes informatius».

 

En aquest sentit, doncs, Sanchis ha optat per incloure el magazín a la graella estiuenca perquè «a la tardor hi haurà judicis molt importants, si tornem a posar un magazín ens trobarem com en el cas anterior».

«Tancar Esport 3 seria l’última alternativa»

Sanchis, preguntat per la crisi que va haver de travessar TV3 a finals de l’any passat, ha insinuat que no prescindiran del canal esportiu Esport3 si no és estrictament necessari. «Tancar un canal és greu i seria l'última alternativa», ha comentat Sanchis.

 

«Hi ha milers de persones que fan esport base a Catalunya, un munt de competicions que no acaba de cobrir bé la televisió local i quan ho emet TV3 la transmissió es fa per tot el país», ha comentat un Sanchis que afegia que la prioritat del canal passa per «mirar si és possible amb els diners que ens adjudicaran la temporada que ve» i per mantenir tots els canals «com fins ara».

Vicent Sanchis, durant l'entrevista | CatalunyaDiari.cat

 

 

Tot i això, Sanchis ha admès que ‘Esport 3’ ha de ser sotmès a un procés de reflexió. «Amb el canal d'esports s'ha de fer una reflexió de debò», ha comentat.

«Hem fet tard per la graella d'estiu»

Ha estat la darrera revelació de Sanchis, en ser preguntat per la programació estiuenca del canal. «Per la graella d'estiu dissortadament hem fet bastant tard», ha admès Sanchis.

 

Ho ha dit, de fet, perquè al capdavant de TV3  no podrà tirar endavant la planificació inicial de mantenir tota la programació durant el juliol i fer pocs canvis a l'agost. «No es podrà fer per falta de pressupost un magazín d'estiu», ha tancat.