TVE prescindeix del programa de Raquel Sánchez Silva

El motiu és que l'espai 'Lo siguiente' ha registrat xifres baixes d'audiència

La presentadora Raquel Sánchez Silva | cedida

Males notícies per a Raquel Sánchez Silva. El programa 'Lo siguiente', el qual està presentant actualment a TVE, es deixarà d'emetre. La cadena hauria pres aquesta decisió com a conseqüència de les baixes xifres d'audiència que està registrant l'espai televisiu i les poques possibilitats que té per a canviar aquesta situació.

Cal recordar que aquest programa va arribar amb moltes ganes de trobar el seu lloc dins del panorama televisiu, ja que va substituir l'espai que presentava Javier Cárdenas. En concret, va ser el relleu per a l'espai 'Hora Punta' que s'emetia en 'acces prime time' i que va arrencar amb molta polèmica pels continguts conflictius que es tractaven.

Per aquest motiu, es va decidir cancel·lar el programa de Cárdenas i apostar al màxim per 'Lo siguiente', amb Raquel Sánchez Silva al capdavant. Però sembla que les expectatives que s'esperaven no s'han complert perquè l'espai desapareixerà de la graella televisiva de TVE a partir del mes de març.

Un 7% de quota de pantalla

Si ens fixem en les xifres, el programa només va aconseguir arribar al 7% de quota de pantalla. Aquesta informació deixa clar que aquest format no ha pogut convèncer l'audiència i, com a conseqüència, la cadena pública ja hauria comunicat a l'equip que es cancel·larà la seva emissió.

El programa va començar fa uns tres mesos i es pot veure de dilluns a dijous en una franja horària que coincideix amb grans apostes de les altres cadenes com 'El Hormiguero' d'Antena 3, 'El intermedio' de la Sexta o 'First Dates' de Cuatro.

Podria ser que la forta competència que tenia 'Lo siguiente' hagi jugat un paper important en la manca d'èxit d'aquest magazín que apostava per entrevistar diferents convidats i comptava amb un equip variat de col·laboradors.

Uns inicis durs

Quan l'espai va començar la seva emissió a TVE, la seva presentadora ja va intuir que seria un repte difícil. «Li demano paciència TVE perquè en un programa diari tots sabem que s'ha de construir. 'El Hormiguero' també va tenir la seva primera setmana i el seu primer any. Demano paciència però també sóc conscient que a la televisió és difícil perquè intervenen molts factors», va sentenciar Raquel Sánchez.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hemos venido a poner los puntos sobre las Raqueles. ¡Empezamos en nada!

Una publicación compartida de LoSiguiente_tve (@losiguiente_tve) el


Comentaris

envia el comentari