L'home que encerta els concursants de 'Supervivientes' ja ha fet el seu pronòstic

Un usuari anònim de Twitter, conegut per encertar-la en les prediccions del càsting per a 'GH VIP 7', ja ha donat els possibles noms de la nova edició del 'reality' de supervivència

Imatge de 'Supervivientes'
'Supervivientes' començarà al febrer | TELECINCO

Cada cop falta menys per l’estrena de‘Supervivientes 2020’, que és probable que sigui el pròxim mes de febrer, després que s’acabi l’improvisat programa ‘El tiempo de descuento’, que ve a ser com una continuació de ‘GH VIP 7’.

 

Així doncs, com passa cada any quan està a punt de començar una nova edició del concurs, les quinieles, prediccions i especulacions sobre els possibles concursants apareixen per tot arreu: mitjans de comunicació, xarxes socials, periodistes... Tot i això, ara per ara, els que solen encertar-ho més en els seus vaticinis són alguns usuaris anònims de Twitter, i concretament, un que ja es va atansar molt en la temporada passada amb els integrants del càsting de ‘GH VIP 7’.

  

El compte de Twitter 'Telereality', el predictor més acurat

Si bé el nom de Cristina Cifuentes ha sonat amb força com a possible concursant d’aquesta edició de 'Supervivientes', els mitjans de comunicació que van filtrar el seu nom van quedar en evidència quan la política va desmentir-ho taxativament; ara bé, els usuaris de Twitter són molt més espavilats a l’hora d’encertar els perfils que són carn de ‘reality’ dels diferents formats de la cadena, ja que coneixen a la perfecció els gustos de Telecinco, i rarament s’equivoquen.

Aquest és el cas del perfil anònim de Twitter anomenat 'Telereality', que és el que més es va atansar en les prediccions de ‘GH VIP 7’ aquesta darrera tardor quan, uns dies abans que comencés el ‘reality’, aquest usuari va llançar 15 noms que podrien formar part del càsting de l’edició, 13 dels quals van acabar esdevenint concursants oficials del programa. 

Aquest podria ser amb diferència l’usuari que més s’ha apropat en les seves prediccions, i tenint en compte això, ara ‘Telereality’ ha tornat a publicar una llista amb els candidats a formar part del càsting de ‘Supervivientes’, i en ella hi surten personatges que ja estan en boca de tots com Hugo Sierra, Rocío Flores, o Bárbara Rey, que va ser descartada l’any passat per fer lloc a Isabel Pantoja. A banda d’aquests noms, la llista també pronostica alguns noms inesperats com Rosa López o Santiago Segura. 

 

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari