Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb posat seriós

L'última foto d'Ana Rosa Quintana que ningú ha volgut publicar

Ana Rosa Quintana ha tornat a aparèixer en un moment important

Ana Rosa Quintana, periodista i presentadora, és una de les cares més estimades de la petita pantalla i s'ha guanyat el respecte de tothom.

A principis de novembre, es va veure obligada a fer un pas endavant per comunicar una notícia punyent: havia de desaparèixer de la televisió. El seu equip mèdic li va detectar un càncer de mama i la comunicadora es vol centrar en la seva recuperació.

Fa molt temps que Quintana porta treballa als mitjans de comunicació, així que la seva vida privada sempre ha estat a primera línia.

Així i tot, mai ha tingut problemes amb els periodistes perquè és molt generosa. La seva feina a Telecinco l'ha convertit en una cara força popular i per això ha de fer certs sacrificis.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana presentant el seu programa de Telecinco
Ana Rosa Quintana lluita contra un càncer de mama. | MEDIASET

Quintana no ha amagat mai res i quan va saber que tenia un tumor, va compartir el diagnòstic. No volia que els espectadors especulessin i fessin circular rumors falsos La periodista sempre ha estat completament transparent, atreviment que genera una gran empatia.

A més, té una relació estupenda amb els col·laboradors del seu programa, especialment amb Alessandro Lequio i Joaquín Prat. Acostuma a celebrar Nadal amb una festa envoltada del seu equip, però aquest any l'ha hagut de suspendre per la pandèmia del coronavirus. Tanmateix, ha organitzat un sopar més íntim on ha convidat Joaquín i Alessandro.

Ara, Joaquín Prat s'ha posat al capdavant de 'El programa de Ana Rosa'. L'audiència troba a faltar la líder del projecte, però Prat està fent la seva tasca amb un gran mestratge. Els espectadors són conscients que ell tampoc està passant per un bon moment perquè troba a faltar la presentadora original.

Ana Rosa Quintana i la seva reunió més important

Ana Rosa s'ha posat en contacte amb Alessandro Lequio i Joaquín per donar-los una bona notícia: la festa de Nadal seguia endavant. Però les circumstàncies de la pandèmia del coronavirus els ha obligat a celebrar una reunió més íntima. Segons alguns mitjans, el sopar s'ha fet a casa de la presentadora.

Quintana viu en una de les zones més cares de Madrid i és veïna d'una infinitat de cares conegudes. Els paparazzis solen fer guàrdia pel barri perquè saben que en un moment o altre es poden trobar amb un famós important. Aquesta estratègia funciona perquè fa uns dies van poder fotografiar Alessandro i Joaquín a casa seva.

Alessandro Lequio, Ana Rosa Quintana i Joaquín Prat
Alessandro Lequio i Joaquín Prat recolzen la seva presentadora. | GTRES

La presentadora no va dubtar a posar per a la premsa acompanyada dels seus companys de Telecinco, ja que volia tenir un gest còmplice amb els reporters. Una imatge que està sent molt comentada, però no l'han publicada tots els mitjans perquè volen protegir la periodista. Alguns noten un canvi lleuger en el seu aspecte físic i ningú no pretén ferir la seva intimitat.

Ana Rosa Quintana truca a una dona especial

Ana Rosa és una de les poques cares televisives que pot presumir de tenir bona relació amb tots els seus companys. Segons ha sortit publicat, es preocupa per tots els membres de l'equip, fins i tot per la família. Per això té una relació tan bona amb María Palacios, la dona d'Alessandro Lequio, que no ha volgut perdre's la festa de la presentadora.

Quintana s'ha posat en contacte amb María per concertar una cita. Ara, la comunicadora necessita el suport dels seus éssers estimats més que mai. La veritat és que no hi ha ningú que hagi treballat amb ella i que en tingui un mal concepte.