Primer pla de Kiko Hernández amb ulleres

La darrera foto de Kiko Hernández: enfonsat i desmillorat

En els últims mesos, el col·laborador ha hagut de fer front a tres doloroses pèrdues i una malaltia

Kiko Hernández sorprenia fa tan sols uns dies amb una notícia punyent. Malgrat ser un dels col·laboradors més populars i estimats de Mediaset, decidia retirar-se del focus mediàtic temporalment, per culpa dels últims successos esdevinguts a la seva vida.

«Ahir em vaig prendre no se quantes Lexatines perquè no sabia tan sols ni on estava», assegurava Kiko, per a qui els últims mesos no han estat gens fàcils. Ha hagut de fer front a tres morts de persones properes i a una malaltia que l'ha afectat.

Kiko Hernández va al tanatori per Begoña Sierra
Kiko Hernández va al tanatori per Begoña Sierra | GTRES

Fa deu anys, Kiko Hernández va ser diagnosticat d'artritis psoriàstica, una malaltia degenerativa que afecta les articulacions. Com ell mateix afirmava, la patologia s'ha agreujat notablement amb el pas dels mesos. Tant és així que assegura que no pot agafar als braços a les seves filles, Abril i Jimena.

Aquest difícil estat de salut obliga el tertulià a medicar-se per contrarestar el dolor. A més, també ha hagut de deixar la casa que havia convertit en el seu niu de felicitat al costat de les seves filles. Això és degut al fet que li resulta impossible pujar i baixar escales diàriament. Per això, haurà de fer vida en una casa de planta baixa.

L'alternativa triada no està gens malament. Es tracta d'un bonic xalet de 700 metres quadrats amb piscina coberta. A més, compta també amb 3.000 metres quadrats de parcel·la plana. En total, la casa comptaria amb un valor que ronda els dos milions i mig d'euros.

Les pèrdues més doloroses de Kiko Hernández

La irrupció d'aquesta malaltia en la vida de Kiko Hernández no ha pogut arribar en un moment més critic de la seva vida. El de 'Sálvame' ha hagut de lluitar amb la mort de tres pilars fonamentals de la seva vida. Primer, la seva tieta. Després, la seva amiga i companya Mila Ximénez, i finalment, Begoña Serra, propietària del bingo Las Vegas.

Uns dolorosos comiats en què Kiko ha hagut de treure força per poder donar l'últim adéu sense enfonsar-se. «No se m'ha mort ningú i, tot d'una, se m'ha mort molta gent de cop», confessava. En aquest sentit, assegurava que «per la meva salut mental, necessito parar, respirar, fer un dol que no he fet amb Mila, tampoc amb la tieta, i no puc més», explicava.

Kiko Hernández va al tanatori per Begoña Sierra
Kiko Hernández ha reaparegut per culpa de la mort de Begoña Sierra | GTRES

Tot i no tenir ànim ni força per afrontar les situacions, Kiko no va dubtar a acudir al tanatori per acomiadar Begoña. Això sí, ho va fer totalment abatut. Explicava que «hi ha moments que no tens ganes ni d'aixecar-te del llit, i jo no m'ho puc permetre, tinc dues persones per cuidar».

Més tard, el tertulià va aprofitar les seves xarxes socials per dedicar unes boniques paraules a qui va ser la seva gran amiga. «Fins sempre amiga. Cuida't molt, i bon viatge! Amb tu he après això, i que en la vida tenim dies que no volen dir res, i moments que ho signifiquen tot. Avui mor una mica de mi amb tu».

A la tristesa de Kiko Hernández, se sumava fa unes setmanes una forta discussió amb Terelu Campos, que també hauria estat una gran amiga del col·laborador i companya de platós. Malgrat tot, el tertulià va seguir com va poder amb els seus compromisos laborals i va llançar el seu primer producte alimentari al mercat, unes olives que han fet un rècord de vendes.