primer pla d'Anuar Beno

L'última hora sobre l'estat de salut d'Anuar Beno a Supervivientes

Anuar Beno encén les alarmes en ser atès pels serveis mèdics en ple directe

Anuar Beno va passar una de les seves nits més complicades dimarts passat a 'Tierra de Nadie'. La competició és més viva que mai i alguns concursants s'hi han deixat la pell durant la gala.

El germà d'Asraf va haver de ser atès pel servei mèdic després de protagonitzar una caiguda que va fer saltar totes les alarmes. El model, des del plató, no podia dissimular la seva preocupació alhora que presenciava en directe l'aparatosa caiguda.

Anuar Beno va haver de ser atès pels serveis mèdics

Anuar Beno es convertia en un dels protagonistes de la passada nit a 'Supervivientes: Tierra de Nadie' . Durant la cerimònia de salvació, el concursant va patir una caiguda que va paralitzar immediatament la gala.

La veritat és que el reality no està sent molt agradable per al jove supervivent. Als continus enfrontaments amb els companys, se li suma que no compta amb l'afecte del públic. Cosa del que va ser conscient un cop es va confirmar que continuava nominat.

Anuar Beno pateix una caiguda i és atès pels metges
Anuar Beno pateix una caiguda i és atès pels metges | MEDIASET

Anuar es trobava al costat de Yulen i Kiko Matamoros esperant a saber el nom del següent participant que continuava estant nominat. Va ser llavors quan Lara va pronunciar el nom del germà d'Asraf, tallant la corda que el mantenia a la plataforma.

En caure, el supervivent va emetre un crit de tal magnitud que tots els presents i els espectadors es van témer el pitjor. «Estàs bé? Estàs bé, Anuar? Ja ve l'equip mèdic, Anuar, surt del mar, et venen a veure, sembla que s'ha enganxat amb la corda», deia Lara.

caiguda d'Anuar Beno
Anuar Beno fa saltar les alarmes després de caure d'una plataforma | MEDIASET

Mentrestant, el jove, amb llàgrimes als ulls, intentava desfer-se de la corda sense respondre les preguntes de la presentadora. Veient la situació, Carlos Sobera va intervenir i va insistir a conèixer l'estat d'Anuar. «Està bé? ¿Ha caigut malament? Esperem que no sigui absolutament res», va assenyalar.

Anuar Beno s'enfonsa perquè no compta amb el suport del públic

No va ser fins després de publicitat quan el programa va donar l'última hora sobre l'estat d'Anuar Beno. Lara va voler tranquil·litzar els familiars del jove afirmant que aquest estava bé.

Un atac d'ira que el supervivent va manifestar en saber que l'audiència no l'havia salvat. «Vull deixar tranquils el públic i la família d'Anuar, ja esteu veient que està perfectament», deia la presentadora. «El que li ha dolgut més és no tenir el suport del públic, però, pel que fa a la resta, està perfectament», explicaven des d'Hondures.

Anuar Beno plorant
Anuar Beno s'enfonsa en saber que segueix nominat | MEDIASET

Per sort, la caiguda va quedar en un ensurt i el concursant estava en perfectes condicions per seguir amb l'aventura. No obstant això, va ser la seva autoestima la que va sortir més perjudicada a la gala de dimarts passat.

Des del plató, era el seu germà el que s'ensorrava en directe en veure Anuar tan desanimat. La parella de Chabelita sap que no compta amb l'afecte del públic i que és molt probable que sigui l'expulsat el dijous.

El germà d'Anuar Beno no pot dissimular l'emoció després de veure'l desanimat
El germà d'Anuar Beno no pot dissimular l'emoció després de veure'l desanimat | TELECINCO

Amb tot això, intercedia a favor seu i demanava que el deixessin seguir al reality. «M'està fent molta pena, estic veient que vol estar al concurs, vol donar-ho tot i estar nominat crec que l'ha afectat força», deia.

Visiblement emocionat, assenyalava orgullós l'esforç que estava fent el seu germà per continuar a Hondures. «Jo vull que es quedi, per les ganes que té, ell vol quedar-se i això ho valoro molt, no m'agrada veure'l així», finalitzava el model.

Així, Anuar Beno continua estant nominat al costat de Mariana i Yulen Pereira. Serà dijous quan coneguem el nom del nou expulsat.

▶️ Kiko Rivera sabe que la relación más especial de su hermano Cayetano se tambalea