Les parelles concursants de La Isla de las Tentaciones 3 a la platja

Nou escàndol a 'La última tentación': «Mai m'he drogat»

Fani Carbajo s'ha defensat d'aquells que l'acusen de drogar-se al reality

'La última tentación' no deixa de generar polèmiques, i és que no és la primera vegada que l'ombra de les addiccions pesa sobre el reality.

En aquesta ocasió, les proves assenyalen a Fani Carbajo. Els fans del programa van veure un detall molt curiós. A la tauleta de l'habitació hi havia un pols que podria considerar-se una substància il·legal.

Així, s'ha generat un gran enrenou a les xarxes socials i la participant s'ha vist obligada a defensar-se.

«Només diré una cosa i no la repetiré. Ja em teniu cansada amb la mentida que s'està formant per totes les xarxes socials», ha explicat.

«El que es veu a la imatge en la qual surto jo asseguda al llit, en un cendrer, és encens. Odio les drogues, mai m'he drogat», remarca bastant molesta.

Sobretot, pel seu dolorós passat familiar i l'estreta relació de la seva mare amb les addiccions.

«He tingut a la meva mare malalta per això tota la vida, ja ho sabeu perquè ho he explicat a la televisió. Deixeu d'especular i deixeu de mentir perquè és un tema molt seriós i és una acusació molt greu».

«A part, quan una persona que es droga crec que físicament se li nota. A mi em fa molt fàstic, moltíssim», ha tancat el tema.

Les drogues es converteixen en protagonistes de 'La última tentación'

Encara que aquesta no és la primera vegada que els espectadors veuen alguna cosa sospitosa al reality, fa poc Isaac i Óscar també van ser observats. Als dos temptadors se'ls va veure passant-alguna cosa d'amagat que no van trigar a interpretar com a droga.

I els comentaris al respecte no van trigar a incendiar les xarxes. «Que sobrada, al vici» o «És droga?», Es preguntaven els usuaris.

En aquest moment, el mateix Isaac sortia a desmentir-ho i a explicar el que realment estaven fent ell i el seu company.

«Estic flipant una miqueta. M'esteu passant molt el vídeo aquest del debat», argumentava. «Vull aclarir que a la televisió no es pot fumar i li vaig deixar l'encenedor a Óscar perquè anés a fumar».

Una explicació molt senzilla que posava fi a la gran polèmica generada. «I jo hi anava a anar després i quan va acabar, em va tornar l'encenedor. Res més».

A més, també Marta Peñate, una de les noies de l'edició, es pronunciava al seu perfil de Twitter en defensa dels seus amics. «És tabac, cada un té el seu i alguns companys que només fumen en festes no en tenien i se'l deixaven. MAL PENSATS», explotava.

Ella va deixar clar que no hi havia cap misteri. Simplement es tractava d'una estratègia del programa «perquè el tabac no pot sortir a les càmeres per llei».

Per tant, els concursants no poden exhibir el tabac davant de les càmeres, ni de bon tros fumar o drogar-se.

De fet, qualsevol substància està prohibida per la productora, que és la que s'encarrega al mateix temps d'administrar l'alcohol per a cada festa. Una manera de garantir la seva seguretat i benestar.

En concret, Marta Peñate incidia en aquest tema confessant que ho havia passat molt malament, ja que era una consumidora habitual de marihuana. «Fumar aquesta substància m'evadia de la realitat. Estàs en un altre món i els problemes passen més de pressa».

De fet, pocs mesos abans de participar a 'La isla de las tentaciones' ho va passar realment malament per la difícil etapa que travessava amb Lester i la mort del seu avi.

Això la portava a augmentar el consum de l'addictiva substància, i que patís el conseqüent 'mono' durant la seva estada el reality. I ella mateixa reconeixia que aquest va ser el motiu pel qual explotava en constants atacs de ràbia i d'ira.