Ultimàtum de Jorge Javier Vázquez als concursants de 'GH VIP'

El presentador català ha volgut deixar molt clara la postura del concurs per les desagradables actituds dels participants

Jorge Javier Vázquez pronunció unas contundentes palabras a los concursantes de 'GH VIP'.
Jorge Javier va llançar unes dures advertències als concursants de 'GH VIP' durant la darrera entrega de 'Límite 48 horas' | Telecinco

 

Clar i contundent. Així podríem definir l'ultimàtum que Jorge Javier Vázquez va donar ahir als concursants de 'Gran Hermano VIP 6', després de criticar el seu comportament durant la darrera prova del programa. Una prova per la qual gairebé tots els participants van mostrar poc o gens d'interès.

El presentador català fins i tot va arribar a cridar l'atenció als llogaters de la casa de Guadalix de la Sierra, pels greus problemes de convivència existents. Jorge Javier va advertir als concursants que aquells que no estiguin disposats a seguir les regles del joc, tenien les portes obertes per marxar. 

Tot això durant la quarta entrega de 'Límite 48 horas', una gala en la qual el català va recordar que l'objectiu del programa era oferir un espai divertit, sa i respectuós. No només això, també va recordar que està sent transmès les 24 hores del dia, i que el veuen milers de persones arreu del país. 

Algunos concursantes mostraron su cara de decepción mientras escuchaban al presentador de 'GH VIP'.
Les cares de decepció d'alguns concursants mentre escoltaven Jorge Javier | Telecinco
 

Jorge Javier demana respecte als concursants de 'GH VIP'

L'enuig de Jorge Javier era evident, i és que el programa va decidir mostrar en directe les rialles i la poca seriositat amb la qual alguns dels habitants de la casa realitzaven la prova setmanal. El presentador va decidir adreçar-se a ells de forma directa, però les seves paraules no han agradat a tothom. 

«La direcció proposa proves i el que espera 'GH VIP' és que tots participin, intentin fer-ho bé, i amb això que el públic es diverteixi, s'entretingui. No oblideu que estem en un programa de televisió, i que us està veient moltíssima gent. La prova d'aquesta setmana era una prova per a tots vosaltres, per a tots», va recordar el català. 

Després de donar-los a entendre que haurien de ser més generosos, els va demanar que es preguntessin a si mateixos si ho havien fet bé. Posteriorment, va posar èmfasi en el significat d'una paraula que sembla que tots han oblidat: respecte. Molt probablement, el presentador es referia a les polèmiques imatges de Mónica Hoyos llançant-li restes de menjar a Miriam Saaverda, o els greus insults que els concursants es dediquen diàriament. 

Escena en la que Mónica Hoyos le arroja restos de comida a Miriam Saavedra, en 'Gran Hermano VIP'.
Mónica Hoyos llançant-li restes de menjar a Miriam Saavedra a 'GH VIP' | Twitter @MiguelFrigenti
 

Si no compleixen les regles, tenen les portes obertes

«Les discussions formen part de qualsevol convivència, però les faltes de respecte reiterades no. Les bromes formen part de la convivència, però les que atempten contra la integritat d'una persona no ens fan gràcia ni a nosaltres, ni a l'audiència que jutjarà el vostre concurs», va advertir Jorge Javier. 

Poc després, es va referir a les regles del joc, recordant als concursants que, si no es veuen amb forces o ganes d'acabar el programa, poden optar per l'abandonament sense cap problema. «Cadascú dels qui esteu asseguts al saló us heu de preguntar si voleu seguir concursant, si no, repeteixo, les portes estan obertes», va dir el presentador, recordant el cas d'Oriana Marzoli. Unes paraules que han tingut efecte i és que molts participants es van mostrar avergonyits per la seva actitud. 


Comentaris

envia el comentari