Imatge de Paz Padilla

Pell de gallina: Les paraules de Paz Padilla al seu marit abans de morir

La presentadora ha explicat a 'Sálvame' com van viure la malaltia i el bonic comiat

Un mes i mig després de la mort del seu marit, Antonio Juan Vidal, Paz Padilla ha tornat al plató de 'Sálvame', però aquesta vegada ho ha fet per a oferir una entrevista molt emotiva on ha parlat sobre les tres pèrdues que ha patit durant aquest últim any. 


Malgrat els durs esdeveniments als quals ha hagut de fer front al llarg d'aquests mesos, la presentadora ha volgut transmetre un missatge d'acceptació i de calma respecte a la defunció dels seus éssers estimats. 


L'humorista ha explicat com van descobrir que el seu espòs estava malalt: «Vam anar al metge perquè crèiem que tenia estrès». Va ser just després de fer-li la ressonància quan els metges li van dir que Antonio Juan Vidal tenia un tumor i era molt probable que li quedessin molt pocs mesos de vida. 


Llavors l'actriu va intentar fer un canvi radical a les seves vides: va canviar per complet l'alimentació, comprant tot ecològic i fins i tot posant un hort i gallines a casa seva. Però, a poc a poc, es va adonar que això no resoldria la malaltia del seu marit. 


També ha explicat al plató de Telecinco que, malgrat portar diversos anys al costat del qual ella considerava «l'amor de la seva vida», tan sols durant l'últim van estar convivint en la mateixa casa i que els mesos de confinament van ser molt feliços per a ella: «Jo deia: 'Pedro Sánchez, si us plau, allarga-ho un mes més». 


D'altra banda, ha volgut destacar que, una vegada que va acceptar que estava en un camí que sabia que acabaria amb la pèrdua d'Antonio Juan Vidal, el seu únic objectiu era «ajudar-lo a morir i donar-li amor del més pur en els seus últims mesos». 


Va aprendre el significat de «viure l'aquí i l'ara» i el va utilitzar cada dia, aprofitant tots i cadascun dels instants al costat de la seva parella. «Viure l'aquí i l'ara no és viatjar, sinó asseure's, agafar-li la mà a Antonio i veure com passen les hores». 


Mentre li feia companyia al seu marit, Paz també es va dedicar a cosir mascaretes pel personal sanitari en el moment en el qual més escassejaven i ha revelat que mai li va faltar l'humor: «Una vegada em va dir que havia deixat de veure-hi per un ull, i jo li vaig dir que millor, que jo era molt lletja i així es deslliurava de veure'm». 


Un comiat molt especial

El duríssim cop ha suposat un abans i un després en la perspectiva de Paz Padilla sobre la mort. «Si alguna cosa m'ha deixat Antonio, és el no tenir-li por a la mort. Ell en tenia al principi, però va aprendre a conèixer-se i a emportar-se l'amor». 


«No volia que morís en un hospital, perquè allà ajuden a viure i no a morir. Així que, a casa, vaig posar una foto de la meva mare, essència de lavanda i espelmes. Jo li deia tota l'estona: 'T'estimo, carinyo, espera'm, però quan em toqui eh, abans no'», va explicar quan Jorge Javier Vázquez li va preguntar sobre havia estat el comiat amb Antonio Juan Vidal. 


«Va ser un moment molt bonic», va manifestar la presentadora. «Jo vaig sentir quan ell ja no era aquí». Des d'aquell moment, explica, «ja no està present com a home», però el seu marit segueix amb ella «en forma d'amor». 


Durant el programa també va voler agrair a totes les persones que van enviar corones de flors anònimes al tanatori i va dir que «mai estimaria a ningú» com a ell. També va confessar que estava llesta per tornar a 'Sálvame' i que el seu retorn tindria lloc dimecres vinent.