Les vides dels guanyadors de 'Supervivientes' després de passar pel concurs

Fem un petit repàs per les vides dels guanyadors del programa de Mediaset
El xec de 200.000€ de 'Supervivientes 2019' va ser per Omar | Telecinco

 

'Supervivientes 2019' ha acabat. El guanyador de l'edició d'aquest any ha sigut Omar Montes i, per tant, s'ha endut el fantàstic premi de 200.000 euros. Però com dèiem abans, això ha passat en la present edició, que ha estat la dotzena emesa per Telecinco. Abans, però, hi ha hagut més edicions i, evidentment, més guanyadors. Fem un repàs de tots els guanyadors de 'Supervivientes' i què ha passat amb ells després d'obtenir el premi en metàl·lic.

 

Carmen Russo (2006)

Russo es va proclamar guanyadora a l'edició de 2006   | GTRES

 

L'any 2006 'Supervivientes' va incorporar al format 'l'última platja', lloc on un dels participants expulsats podien continuar la seva lluita dins del programa, però en la soledat més absoluta. Aquesta adaptació al format anterior va aportar un gran èxit al concurs. Tant és així que la guanyadora d'aquella edició va ser Carmen Russo, que va estar a 'l'última platja' durant les últimes set setmanes de concurs.

 

Així, des de la soledat, Carmen Russo va guanyar-se el cor de l'audiència, que la va correspondre amb la consecució de ser la millor supervivent. Russo es va imposar a Verónica Romero, exparticipant de la primera edició d'Operación Triunfo.

 

Amb el premi en metàl·lic va muntar una escola de ball que porta amb el seu marit. També té la seva pròpia marca de cosmètica i continua amb esporàdiques col·laboracions a la televisió italiana. Fa poc temps, va tornar a Mediaset per aparèixer a la gala de 'Supervivientes: Tierra de Nadie'.

 

Nilo Manrique (2007)

No se sap res de la vida actual de Nilo Manrique   | Mediaset

 

Nilo Manrique va ser molt conegut per haver estat marit d'Isabel Gemio. Un dels punts forts que va demostrar a l'edició de 2007 va ser la seva gran capacitat de pesca, que li va servir per proclamar-se campió d'aquella edició.

 

Avui dia no se sap gaire de Manrique. De fet, la seva última aparició als medis va ser l'any 2017, quan va aparèixer a 'Sálvame' per explicar la seva delicada situació i anunciar que tornava al seu país d'origen: Cuba. Com dèiem, la seva vida és un misteri, ja que no es tenen notícies d'ell des de l'emissió d'aquell programa. Fins i tot Isabel Gemio ha manifestat públicament que lamenta que els seus fills no sàpiguen res del seu pare.

 

Miriam Sánchez (2008)

Miriam Sánchez va aconseguir deixar enrere el seu passat com a Lucía Lapiedra   | Mediaset

 

Miriam Sánchez, anteriorment coneguda com a Lucía Lapiedra, va participar en l'edició de 2008. Gràcies a aquest programa i altres aparicions en altres espais de Mediaset, va aconseguir deixar enrere el seu passat com a actriu de cinema per adults i que sigui coneguda pel seu veritable nom.

 

Així, després de triomfar i endur-se el premi de 'Supervivientes 2008', Sánchez es va començar a deixar veure per altres espais de Telecinco. Un d'ells va ser 'Mujeres y hombres y viceversa', on va participar, juntament amb la seva parella del moment, Pipi Estrada.

 

A partir de l'any 2013 va començar a deixar de sortir als mitjans de comunicació i d'entreteniment i es coneix que l'any 2017 es va apuntar a un curs de tanatopràxia. L'última notícia que ha sortit a la llum als mitjans de comunicació ha estat que va ser enxampada robant uns productes en uns grans magatzems.

 

Maite Zúñiga (2009)

A banda de l'esport, també va demostrar ser una campiona davant les càmeres | Mediaset

 

Maite Zúñiga va aconseguir la victòria al concurs de supervivència amb el 66% dels vots de l'audiència. L'exesportista, que ja va assaborir l'èxit en la seva carrera professional, també el va tastar davant dels focus de la televisió.

 

Una vegada va guanyar el xec de 200.000 euros, va donar per finalitzada la seva etapa als mitjans de comunicació i avui dia és responsable d'una àrea tècnica a la Federació Espanyola d'Atletisme.

 

María José Fernández (2010)

María José Fernández es va alçar amb el títol de guanyadora tot i ser anònima   | Mediaset

 

A l'edició que donava la benvinguda a la segona dècada del segle XXI, es van incorporar novetats al programa. Una d'elles, i la més atractiva, va ser la inclusió de persones anònimes entre els famosos. A primera vista ningú no s'hauria jugat la casa per cap dels participants anònims, però a vegades passen miracles.

 

Va ser una participant desconeguda la que es va alçar amb el preuat xec. María José Fernández es va presentar al programa treballant com a taxadora de joies a la seva terra, el País Basc. El cert és que la guanyadora es va posar a la butxaca a l'audiència gràcies a la seva sinceritat i el seu caràcter. Després de passar pel programa, va haver de ser ingressada durant una setmana per un paràsit que la va afectar el fetge. La seva vida avui no transcendeix als medis.

 

Rosa Benito (2011)

Rosa Benito va deixar d'aparèixer a la televisió l'any 2016 de manera diària   | Bekia

 

Rosa Benito va adquirir popularitat per ser la dona del germà de Rocío Jurado, Amador Mohedano. Segons explica, el seu pas pel programa li va obrir els ulls i es va descobrir a ella mateixa. Tant va ser així que es va acabar divorciant del germà de la cantant.

 

L'any 2016 va deixar el seu lloc a 'Sálvame' i va començar una gira musical amb la seva filla Rosario Mohedano. Ara, ha participat de nou en algunes gales de 'Supervivientes', però de moment tanca la porta a tornar al format diari.

 

Abraham García (2014)

Abraham continua sent molt popular a les xarxes socials   | Mtmad

 

Abraham va fer-se popular participant en el programa 'Gandía Shore'. Això li va ser útil per poder participar en l'edició del 2014 del concurs de Mediaset. Va arribar a la final, en la qual també hi era Rafa Lomana. Finalment es va imposar Abraham i va ser el guanyador d'aquella edició.

 

Abraham s'ha convertit en un fenomen a les xarxes socials, acumulant més d'un milió de seguidors. Ara, col·labora en alguna de les gales del programa i també mostra com és el seu dia a dia al seu canal de Mtmad.

 

Christopher Mateo (2015)

Va iniciar la seva carrera com a cantant després de guanyar el concurs| Mediaset

 

El guanyador de l'edició del 2015 va ser Christopher Mateo, que va saltar a la fama després d'aparèixer a 'Quién quiere casarse con mi hijo'. Va arribar a la final juntament amb Nacho Vidal i es va produir una de les victòries més ajustades del programa. Va guanyar amb el 50.2% dels vots.

 

Ara, el guanyador d'aquell any es dedica al món musical. De fet, el passat maig va llençar el seu últim single, Si quieres saber. També acostuma a ensenyar la vida de luxes que viu a les xarxes socials.

 

Jorge Díaz (2016)

El model va guanyar a la final a Yola Berrocal i Mila Ximénez | Mediaset

 

Jorge Díaz era un model extremeny que va participar en el programa sent quasi un desconegut per l'audiència. Va arribar a la final i va guanyar a dues de les participants més populars d'aquell any: Yola Berrocal i Mila Ximénez.

 

El fet d'aconseguir la victòria li va suposar tornar al focus de la moda i va tornar a desfilar per les millors passarel·les de Madrid o de Milà. Actualment és el gerent del seu restaurant que té el nom de 'La Palapa', com a tribut al concurs.

 

José Luís Sosa (2017)

Es va imposar a la gran final a Alba Carrillo | Mediaset

 

Fa dues edicions, guanyava el concurs José Luís Sosa. Va ser una sorpresa, ja que en aquella edició hi havia personatges molt reconeguts com Alba Carrillo o Laura Matamoros. Precisament amb elles dues es va haver de batre a la gran final.

 

Amb els diners del premi es va muntar la seva pròpia empresa de distribució de pinxos casolans. A més, imparteix classes de cuina i mostra la seva gran passió a les xarxes socials.

 

Sofía Suescun (2018)

S'ha convertit en una cara habitual dels espais de Mediaset | Mediaset

 

Sofía Suescun ha sigut l'última guanyadora, sense comptar Omar, del concurs presentat per Jorge Javier. Es va fer famosa per guanyar 'Gran Hermano 16', i des d'aleshores ha estat una cara habitual a Mediaset. També va guanyar 'Supervivientes', cosa que li va reportar moltíssima popularitat. Fa un any va tornar a participar en un Gran Hermano, però no va aconseguir fer el triplet.

 

Ara, la seva vida es veu envoltada de polèmiques amoroses amb moltes persones famoses. Un d'ells és Kiko Jiménez, qui hauria deixat Gloria Camila per estar amb Suescun. Però també s'especula que podria estar en mig d'un romanç amb l'empresari Gil Silgado.

 

També pots llegir...