Usurpen la identitat d'Ana Rosa per aconseguir una foto de Belén Esteban

Terelu va rebre un missatge la tarda de la boda de Belén Esteban preguntant-li per com estava anant la celebració

La periodista Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana va assegurar que ella no va enviar cap missatge | Telecinco

La boda de Belén Esteban segueix portant cua. I és que, a causa del secretisme que han volgut els nuvis en un dia tan íntim i especial per a ells, han estat molts els infiltrats que s'han inventat les mil i una per aconseguir una imatge de la col·laboradora de 'Sálvame'. Però si hi ha una invenció que ha superat totes les expectatives és la d'una persona que va suplantar la identitat d'Ana Rosa Quintana per a aconseguir l'exclusiva més esperada. 

El missatge que va rebre Terelu

En aquest sentit, segons ha explicat Joaquín Prat al mateix programa de la periodista, Terelu va rebre un missatge la tarda de la boda de Belén Esteban preguntant-li per com estava anant tot, i demanant-li que li enviés una fotografia per a veure a la núvia.

Concretament, el missatge que va rebre la filla de María Teresa Campos deia: «Bona tarda, Terelu. Sóc Ana Rosa. Què tal la boda? Ja ha començat? Ja he felicitat als nuvis. Espero que siguin molt feliços perquè s'ho mereixen. Passa-ho molt bé en aquest dia tan especial. Em moro per saber com li queda el vestit. Si pots, passa'm alguna foto, t'ho agraeixo. Un petó i gaudeix d'aquest dia». 

El periodista Rossi al programa d'Ana Rosa
'El programa de Ana Rosa' va comentar alguns detalls de la boda de l'Esteban | Telecinco

 

«Jo no he enviat cap missatge»

Els col·laboradors del programa es van quedar bocabadats per aquest missatge que va suplantar la identitat de la seva cap i que l'únic objectiu que tenia era rebentar l'exclusiva pactada d'Esteban amb la revista ¡Hola!. Però la cosa no va quedar aquí i la mateixa Esteban ha explicat que el matí del casament també va rebre un missatge d'una persona que duia una foto d'Ana Rosa Quintana i del seu marit al perfil de WhatsApp i que, de la mateixa manera, li desitjava que tot anés molt bé. 

Davant aquestes dues notícies, la mateixa Ana Rosa va exclamar un «Què em dius?!», i va assegurar que ella no va enviar cap missatge, ja que estava en una altra boda. «Jo els hi desitjo, a Belén i Miguel, tota la felicitat, però jo no he enviat cap missatge. Perdoneu-me, però jo estava en una altra boda», ha explicat.

Joaquín Prat a Telecinco
Joaquín Prat va informar de la notícia de la boda de l'Esteban | Telecinco

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari