Primer pla de Vanesa Romero seriosa

Vanesa Romero, trencada per una pèrdua després de deixar 'La que se avecina'

Vanesa Romero no troba consol després del revés que ha rebut

Vanesa Romero és una actriu i presentadora que va saltar a la fama fa dues dècades quan es va posar a presentar Los 40 principales. Aquell va ser un format que va aconseguir grans èxits d'audiència. I que malgrat la seva curta durada i l'horari matinal en què s'emetia, era un fix per als amants de la música comercial.

Sens dubte, a Vanesa Romero, més enllà dels seus començaments al programa esmentat, se la coneix també per haver participat en diverses sèries. Algunes tan conegudes com La que se avecina o anteriorment Aquí no hi hay quien viva.

Primer pla de Vanesa Romero.
Vanesa Romero és una de les actrius més conegudes del nostre país | GTRES

Les últimes setmanes, i per a desgràcia dels seguidors de l'actriu espanyola, aquesta ha deixat tots sense paraules. Ha passat així després de confirmar que no seguirà una temporada més a la ficció dirigida pels germans Caballero. Un revés per als seus fans que han vist com una de les més veteranes de la sèrie diu adeu a causa d'altres compromisos professionals.

Vanesa Romero pateix un altre revés després d'anunciar que deixa LQSA

D'altra banda, els darrers dies hem vist que a l'actriu ha rebut un revés a la seva vida. Un cop que li costarà superar pel que significa per a ella la pèrdua que ha patit. Aquesta ha compartit amb els seus seguidors que està travessant un mal moment després de la mort de la seva gateta. Per mitjà d'un missatge i una foto de la seva mascota, l'actriu s'ha acomiadat de manera molt emotiva.

«La meva princesa Uma... et trobaré a faltar tant. Gràcies per aquests quinze anys de vida, t'estimo infinit #sempreestarem connectades», ha publicat al seu perfil d'Instagram.

Vanesa Romero amb un barret
Vanesa Romero no troba consol després de la pèrdua | Europa Press

Al cap de pocs minuts, molts companys de professió l'han acompanyat com mai. Fernando Tejero, Laura Caballero, Petra Martínez o Esmeralda Moya han enviat diversos missatges d'afecte a l'actriu. Així, l'afectada els contestava a tots amb un missatge d'agraïment. «Gràcies per tot el vostre afecte, reconforta, gràcies, gràcies i més gràcies».

Tot i el dolor que envaeix Vanesa Romero, aquesta ha volgut llançar un missatge esperançador. «La vida és un continu aprenentatge, de vegades hi ha situacions difícils d'encaixar, però aquí seguim, així que, a continuar gaudint amb un somriure, encara que costi», ha escrit unes hores després d'anunciar el decés.

La mort de la seva gateta Uma deixa sense alè Vanesa Romero

La seva gateta Uma va arribar a la vida de l'actriu fa 15 anys. Va ser el 2007 i la seva primera trobada va ser fortuïta, ja que va ser rescatada per la intèrpret de LQSA.Així ho explicava ella mateixa al seu canal de Youtube fa uns anys. El cas és que l'Uma formava part d'una ventrada de gatets que va néixer a prop del domicili on vivia aleshores.

Vanesa Romero a un photocall
Vanesa Romero ha acomiadat a la seva gateta Uma trencada de dolor | Europa Press

«Era molt petitona, estava força malament, tenia els ullets tancats i estava molt prima», confessava l'actriu, que va tenir la necessitat d'emportar-se-la en un moment donat. «Em vaig començar a angoixar. Vaig trucar a una amiga, vaig saltar la tanca i quan vaig poder la vaig enganxar amb una manta».

Va començar a caminar la història entre Uma i l'actriu. El primer que va fer va ser portar-la al veterinari, i aquest va veure que patia candi virus, una malaltia que li va provocar una bronquitis crònica com a seqüela a la seva mascota.

Ara, per desgràcia, Vanesa plora la seva pèrdua i sap que mai no l'oblidarà. «Mai se'n va de l'ànima qui és al cor. No hi ha distància per a això», ha escrit al seu Instagram després de la seva mort.