Vanesa Romero va ser víctima d'assetjament escolar

Durant una entrevista al programa 'Viva la vida', l'actriu va confessar que ho va passar malament

Vanessa Romero confiesa que sufrió acoso escolar
Vanesa Romero confessa que va patir assetjament escolar | Telecinco

En principi, podria semblar que Vanesa Romero ho té tot per ser feliç: és simpàtica, molt maca i té talent com a intèrpret. Però aquest dissabte hem pogut descobrir un altre costat de l'actriu que interpreta el personatge de Raquel a 'La que se avecina' durant l'entrevista que li va fer Emma García al programa 'Viva la vida'.  Romero va explicar al públic algun dels episodis més difícils de la seva vida, l'època escolar en la qual va ser assetjada, i com ha hagut de fer front a les pors que pot tenir qualsevol persona.

Vanesa va ser víctima d'assetjament escolar

L'alacantina es va atrevir a explicar com de malament ho va passar quan era petita, una experiència desagradable que la va marcar. I encara que el pas dels anys ha fet que aquella experiència no l'afecti, durant la joventut la seva autoestima sí que va patir les conseqüències.

«Des de petita ho tenia tot per ser feliç: uns pares que m'estimaven, era estudiosa, feia atletisme, m'ajudaven econòmicament..., però no era feliç i tot era al meu cap», comentava Romero, que admetia que «hi ha un moment en què et preguntes per què em passa això, per què em volen pegar, per què soc jo la rara... no ho entens». L'actriu va explicar: «Vaig patir assetjament escolar a cinquè d'EGB (amb només deu anys), però em van canviar d'escola i em va passar el mateix», tot donant veu a tants nens i adolescents que pateixen aquest flagell a les seves escoles.

El suport de la seva família

Vanesa va tenir la sort de poder expressar les coses que li passaven a l'escola amb la seva família, la qual li va donar tot el seu suport i afecte. «Amb els anys ho poses tot a lloc i penses que, potser, el fet de destacar en alguna cosa, no ho sé, ser més estudiosa o tenir els ulls molt clars incomoda la gent», es pregunta l'actriu, tot intentant buscar una explicació a tot el que va viure.

Vanessa Romero, en un momento de la entrevista
Vanesa Romero va tenir la sort de comptar amb el suport de la seva família | Telecinco

 

Més notícies relacionades: «'La que se avecina' s'acabarà al final de la temporada 12»

De fet, fins que no va arrencar la seva faceta com a actriu, quan tenia 30 anys, encara arrossegava seqüeles d'aquella època. Al seu llibre, 'Reflexiones de una rubia', la 'influencer' va decidir plasmar totes aquelles experiències com una teràpia per aprendre a estimar-se a ella mateixa, valorar com n'és, de forta, i així poder tancar aquella etapa.

Els seus inicis com a directora teatral

Durant el seu pas pel programa va aprofitar per explicar que, a part de treballar a 'La que se avecina', està estrenant la seva primera obra de teatre com a directora. L'obra es titula 'En el baño' i hi participa juntament amb altres cinc dones, en un espectacle en què hi ha reflexions humorístiques sobre el pas dels anys. «El fet de realitzar-me a la meva feina també m'ha ajudat a saber qui soc i com de forta soc», va afirmar Romero, que va aparèixer per primera vegada a la televisió fa més d'una dècada com a presentadora de 'Impacto TV'.

Notícia original de 'La Coctelera': Vanesa Romero confiesa que sufrió acoso escolar


Comentaris

envia el comentari