Primer pla de perfil de Paz Padilla amb el rostre seriós

Els veïns de Paz Padilla estan farts d'ella i l'han denunciat a la policia

Paz Padilla ha fet una obres en una zona comuna

Paz Padilla no ha començat l'any amb bon peu. Es podria dir que les coses ja no li podrien anar pitjor. Aquestes últimes setmanes ha hagut de fer front a una sèrie de problemes amb què no comptava.

Tot va començar amb el polèmic discurs antivacunes que va fer, que li va costar el càstig de l'audiència per les campanades de Cap d'Any. Els resultats de seguiment van resultar força discrets. I més tard arribaria l'enfrontament que va tenir en directe amb Belén Esteban pels comentaris negacionistes que havia fet.

És possible que això hagi passat factura a Paz Padilla, que fa unes setmanes que està apartada de la televisió. No surt a 'Sálvame' des que va tenir el cara a cara amb la de Paracuellos. I és que era evident qui va sortir victoriosa de la batalla.

Paz Padilla al plató de 'Sálvame'
Paz Padilla està enfrontada amb els seus veïns | Telecinco

Abans de Nadal, també va veure com un dels seus negocis es veia afectat per les inundacions. Va intentar treure-li importància, i al cap d'uns dies se la va veure amb uns amics a la platja de la seva terra natal.

Ara, la presentadora s'haurà d'enfrontar a un nou revés. En aquesta ocasió, la disputa és amb els veïns de Cadis, que ja s'han posat en contacte amb la policia per a denunciar-la.

El mes de juny passat va adquirir un àtic de luxe en una de les millors zones de la ciutat. Té intenció de passar cada vegada més temps a la seva terra, per això ha fet aquesta inversió tan important a La Tacita de Plata. Sap que es podrà refugiar allà un cop decideixi apartar-se definitivament del món de la televisió.

El nou immoble de Paz Padilla disposa d´una sèrie de comoditats a l'abast de molt poca gent. Té 300 metres quadrats i es compon de cinc dormitoris, quatre cambres de bany i sis terrasses. A això s'hi suma la meravellosa vista de Puerto de Santa María i de Rota que es veu des de la casa.

Un caprici que s'ha pogut permetre i del qual vol gaudir no només durant el període estival. Padilla aprofita qualsevol descans de la feina per a anar al sud, on es reuneix amb la família i els amics. Amb el pas dels anys, la nostàlgia s'ha anat apoderant de la humorista, que cada cop troba més a faltar la seva gent

Pel que sembla, aquest immoble li va costar gairebé un milió d'euros, i ja en va començar a gaudir el Nadal passat. Així ho recull en exclusiva la revista 'Lecturas', que assenyala que Paz es va poder comprar la casa gràcies al fet que s'havia venut unes propietats i havia demanat una hipoteca.

No obstant això, es pot dir que no ha encaixat del tot bé entre el veïnat, amb qui està enfrontada. Tot apunta que l'haurien denunciat per haver instal·lat unes finestres en una zona comuna sense el consentiment de la comunitat.

Paz Padilla en un photocall
Paz Padilla ha fet obres en una zona comuna | GTRES

Paz Padilla, al marge de la resta de propietaris

Paz Padilla havia sol·licitat permís a l'àrea municipal d'urbanisme per a fer aquestes obres, però no va tenir en compte que es tractava d'una modificació d'un espai comú. I per a això hauria de tenir el vistiplau de la resta de propietaris.

Això ha provocat el malestar dels residents de la urbanització, que fins i tot han posat el cas en mans de la policia. Segons recull la publicació de 'Lecturas', estan disposats a denunciar-la.

Primer pla de Paz Padilla somrient
Paz Padilla està passant una mala ratxa | GTRES

Una nova adversitat per a la presentadora de 'Sálvame', que ha quedat en una situació força compromesa davant la comunitat de veïns, i l'única solució seria arribar a un acord amb ells.

Paz Padilla ha de resoldre uns quants assumptes pendents. i és que a més del que ha passat a casa seva, a Cadis, també hi ha el tema de l'amistat amb Belén Esteban, que està totalment trencada des de fa setmanes.