La casa del programa de Bertín Osborne, en venda

El presentador haurà de canviar l'escenari on grava 'Mi casa es la vuestra'

La mayoría de entrevistas de 'Mi casa es la vuestra' son en la cocina de la mansión que ahora está en venta.
Bertín Osborne ha realitzat la majoria de les entrevistes a la mansió  | Telecinco

 

Bertín Osborne haurà de canviar el lloc de gravació del seu programa d'entrevistes. Després dels retards que ha patit l'espai de Telecinco, a 'Mi casa es la vuestra' li ha aparegut un nou problema

La producció del programa ha confirmat que la casa on tenien llocs les gravacions s'ha posat a la venda per la increïble xifra de 7,5 milions d'euros. I és que, encara que el títol fos enganyós, la luxosa mansió de Marbella on el presentador rebia a les seves visites no és seva. 

La mansió no era propietat del cantant 

Els propietaris d'aquesta residència de luxe sembla que han decidit fer negoci amb aquesta, cosa lògica després de la publicitat que han obtingut gràcies al programa. Tot i l'escandalós preu que han fixat, aquest és normal per una finca d'uns 2.500 metres quadrats, 1.243 dels quals formen part de l'edifici

Bertín Osborne junto a 'Las Campos' en su programa 'Mi casa es la vuestra', de Telecinco.
Bertín Osborne entrevistant Terelú Campos i Carmen Borrego | Telecinco
 

L'edifici on Bertín Osborne feia d'amfitrió pels seus entrevistats era tot un palau. En les seves dues plantes, compta amb nou habitacions i nou banys. A més hi ha un gran saló, dos porxos, un cinema privat, una sauna, uns banys turcs, una gran terrassa de 200 m² a més d'un ampli jardí.  

Encara es podrà veure 'Villa Pashmina' durant alguns capítols

Aquesta notícia s'ha conegut tot just començada la nova temporada de l'espai d'entrevistes conduït per Osborne. Encara queden per emetre les seves conserves, en aquesta gran mansió, amb un bon nombre de personatges famosos.  

Mansión Villa Pashmina, donde se grabó en verano el programa 'Mi casa es la vuestra', de Bertín Osborne.
Mansió Villa Pashmina, on es va gravar el programa 'Mi casa es la vuestra' | Telecinco
 

Villa Pashmina, nom d'aquesta residència, es troba en una de les zones més exclusives de la Costa del Sol, la urbanització de Sierra Blanca. Allà hi viuen un gran nombre de multimilionaris d'arreu del món que no dubtaran en voler fer-se amb aquesta construcció. 

La casa està construïda en un estil 'spanish revival' i en ella predomina el color blanc, que només es veu trencat per alguns tocs de color com per exemple en les cadires del menjador. Un dels espais que millor hem pogut veure a 'Mi casa es la vuestra' és la seva gran cuina. Ampla, moderna i també amb el blanc com a color principal, compta amb una sèrie d'electrodomèstics d'última generació que la fan encara més atractiva. 


Comentaris

envia el comentari