El català Iván Santander debuta a 'Fama A Bailar' amb una gran coreografia

El jove ballarí, de 21 anys, va dansar divendres al ritme de 'Perm', de Bruno Mars

Iván Santander és un dels quinze participants de la nova edició de 'Fama A Bailar' | Instagram / @FAMAabailarCero

El ballarí vendrellenc Iván Santander segueix decidit la seva carrera artística a ritme de música i ball. Després de passar pel programa ‘Got Talent’, de Telecinco, Santander s’ha convertit ara en un dels quinze participants de ‘Fama A Bailar’, el ‘talent show’ de Movistar +.

El vendrellenc, conegut a l’escola de ‘Fama’ com a ‘Palito’ va debutar divendres, 1 de gener, en una nova temporada del programa. Enèrgic i estilitzat, Santander va interpretar una coreografia individual amb la cançó ‘Perm’, del cèlebre Bruno Mars.

Amb una actuació explosiva, el ballarí de 21 anys va demostrar, des del primer moment, les seves dots a la pista, el seu hàbitat natural, amb una dansa elèctrica, gestual, intensa i plena de matisos.

Santander, amb tot el suport del Vendrell

Santander, format a l’escola de dansa La Factoria del Vendrell, on també hi ha fet de professor, és especialista en estils urbans com el 'hip hop', el ‘popping’, el ‘locking’, tot i que també ha fet incursions en tota mena de danses, com el ball de saló, jazz, contemporani o claqué.

Ara, el Vendrell i els seus veïns estan decidits a donar-li tot el suport, d’inici a fi, per acompanyar Ivan Santader en aquesta nova i illusionant aventura. El seu debut, sens dubte, va ser tot un èxit.


Comentaris

envia el comentari