La youtuber Verdeliss, desena concursant confirmada de ‘GH VIP 6’

Per primera vegada en la història del 'reality' es comptarà amb una participant embarassada
La youtuber Verdeliss | Youtube

 

La casa de 'Gran Hermano VIP 6' està a punt d'obrir les seves portes i de mica en mica descobrim els concursants que ocuparan les seves instal·lacions. L'última participant confirmada a ocupar un espai a la llar de Guadalix de la Sierra és Estefanía Unzu, més coneguda per ser la youtuber anomenada Verdeliss.

 

Originària de Pamplona, aquesta jove mare de sis fills i actualment embarassada compta amb l'honor de tenir 1,5 milions de subscriptors al seu compte de la xarxa social de vídeos per excel·lència. Va ser precisament explicant les seves experiències maternals com va aconseguir la fama a Internet.

 

Com a conseqüència, l'equip de producció de 'Gran Hermano VIP 6' es va encarregar de contactar amb ella, abans fins i tot de quedar-se embarassada, però amb els plans de fer-ho aviat. No obstant això, la situació no va ser un problema, doncs la resposta va ser contundent: «L'embaràs no és una malaltia. Si tu estàs bé, no hi ha inconvenient».

 

Primera concursant de 'Gran Hermano' embarassada

A més de la seva més que reconeguda carrera com a 'influencer' i la fama a través de les xarxes socials, Verdeliss compta amb un altre gran incentiu per ocupar una plaça a 'Gran Hermano VIP 6'. La youtuber serà la primera concursant a la història del 'reality' que entrarà a la caas embarassada.

 

Estefanía Unzu va ser l'encarregada d'anunciar la sorprenent notícia, reconeixent que la situació la té «igual de nerviosa que d'il·lusionada». «Serà un punt d'inflexió en la nostra relació, perquè m'obliga a fer un petit acomiadament», va compartir amb tots els seus seguidors.

 

De la mateixa manera, Verdeliss va voler-se avançar a les crítiques que podrien aparèixer pel fet d'entrar al concurs, deixant fora els seus sis fills. La youtuber va assegurar que el seu marit, el seu principal agitador per entrar al 'reality show', li ha donat tot el suport necessari per saber que els petits estaran en bones mans.

 

Els concursants de 'Gran Hermano VIP 6'

Plató de 'GH VIP' | Telecinco

 

Amb la confirmació d'Estefanía Unzu, més coneguda com a Verdeliss pel seu canal de 'Youtube', com a integrant de 'Gran Hermano VIP 6', ja són deu els concursants confirmats per la present edició del concurs, els quals s'encarregaran d'animar i polemitzar l'estança a la casa.

 

Ángel Garó, Aramís Fuster, Aurah Ruiz, Darek Dabrowski, El Koala, Makoke, Mónica Hoyos, Oriana Marzoli i Suso Álvarez són la resta de participants preparats per donar competència a Verdeliss i aconseguir l'aprovació de l'audiència per aconseguir la victòria del concurs.