Lola marxant-se de la seva cita de 'First Dates'

Vergonya a 'First Dates': Lola s'aixeca de la taula i se'n va

Lola va decidir marxar del restaurant davant la falta d'educació de Miguel

'First Dates' segueix oferint moments inoblidables als espectadors. Pel restaurant més famós i concorregut de la televisió, han passat tota mena de parelles que han entretingut molt.

Des d'amors a primera vista a cites on els comensals han sorprès amb comentaris o actituds dignes de guió de comèdia. Dilluns passat, a Lola i Miguel se'ls va ennuegar el sopar. 

Els dos estaven disposats a trobar la seva mitja taronja, però la vetllada no va anar com esperaven. Sobretot per ell, que va veure en directe com la seva cita marxava del restaurant a la meitat del sopar.

Lola es cansa de Miguel i li tira un avís

Miguel, més conegut com a Nanu Ferrari, va arribar a 'First Dates' amb el seu millor 'look' i un clavell vermell per la seva cita. El solter va començar intentant impressionar a Lola tot i que va deixar que dominés la cita el seu alter ego.

Així va ser com els espectadors, lluny de conèixer l'autèntic Miguel, van ser testimonis d'un dels espectacles de Nanu. La cita de Lola es dedicava a la màgia i estava disposat a fer trucs per impressionar la seva parella.

La cita semblava anar bé, però Miguel va fer-li un truc sobre dos peixos que no va li va agradar a la Lola. Ell va pensar que necessitava fer una màgia més complexa. Així que va demanar un globus i li va dir a la seva parella que demanés un desig i el deixés anar enmig de restaurant.

Lola va començar a sentir-se incòmoda amb tant número de màgia i l'elevat to de veu de Nanu. Tot i això, ell no semblava disposat a parar el seu espectacle i es va continuar el seu repertori.

Va ser aleshores quan la dona es va cansar i el va avisar «com facis un truc de màgia més, marxo». Però Miguel seguia volent fer un nou truc, causant que la tensió augmentés per moments.

La dona abandona el restaurant i deixa plantada a la seva cita

Era evident que Lola no estava a gust amb l'actitud poc respectuosa de Miguel. Tant, que la cambrera Lidia Torrent va haver d'intervenir davant la insistència del solter a continuar amb el seu truc de màgia.

«Tu creus que has aprofitat el temps per conèixer a Lola?», Li preguntava la cambrera. «Jo he vingut aquí perquè s'entretingui», va respondre el comensal. «Jo no vinc aquí a veure un espectacle, vinc a conèixer a una persona», va afegir la dona.

«Jo em vaig desentendré, respecto el que ella triï i respectaré el que tu triïs», va continuar dient la cambrera. «Jo ja t'he fet un suggeriment i està a les teves mans fer el que et vingui de gust, és clar», ha sentenciat.

Després d'escoltar el consell de Lidia i les paraules de la seva cita, Miguel va decidir que ell seguiria el seu truc de màgia. «Si t'han dit que no és que no», va reaccionar Lola davant la insistència de la seva cita.

Cansada i farta de Miguel, Lola va decidir aixecar-se i marxar. «Jo ho sento, però no, marxo, per aquí no passo; jo me'n vaig, ho sento», va dir abandonant la taula. Fora de càmeres, Lola va explicar les seves raons.

«M'ha semblat tot el sopar fora de lloc i he sortit corrent», deia. «Hauria marxat abans, però per educació no ho he fet», va afegir molt decebuda. Va semblar que a Miguel no li va molestar que la seva cita marxés i va preguntar si algú volia veure un truc de màgia.

Les xarxes socials reaccionen a l'espantada de Lola

El moment viscut entre Lola i Miguel es va popularitzar ràpidament per les xarxes socials. L'actitud poc educada del solter va provocar que molts es posicionessin a favor de la dona.

«Va aguantar massa», escrivia un usuari. «Ella tenia raó», opinava un altre. En el que coincideixen tots, és en què va ser un espectacle vergonyós.