Vergonya a Mediaset: «Prefereixes menjar-li el co** a María Teresa Campos»

Manuel i Steisy han jugat al joc 'Què preferiries?' dins la casa de 'Solos/as' i han posat en el punt de mirar a diversos personatges coneguts de la televisió

Els concursants dels 'realities' de Mediaset són l'alegria de la televisió, però també protagonitzen molts escàndols que donen una mala imatge de la companyia. Telecinco és l'única cadena capaç de treure el màxim profit de les persones que, per la seva personalitat, destaquen en la televisió.

La cadena ha aconseguit un gran planter de famosos gràcies a programes com 'Mujeres y Hombres y Viceversa' i 'La Isla de las Tentaciones'. Un clar exemple d'aquesta retroalimentació és Lola, que ha aconseguit un lloc a 'Supervivientes' després de ser tronista a Telecinco i protagonista indiscutible de la darrera edició del programa estrella de la cadena, on va posar fi a la seva idíl·lica relació amb Diego.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No obstant això, també és el cas de Manuel González i Patricia Steisy, dos personatges que han destacat a Telecinco i s'han convertit en la nova parella de participants de la casa de 'Solos/as', el 'reality' exclusiu de Mitele Plus.

Manuel i Patricia Steisy, els nous habitants de la casa de 'Solos/as'

Manuel González i Patricia Steisy s'han convertit en els nous habitants de la casa de 'Solos/as', on hauran de conviure les 24 hores del dia i sotmetre's a diverses proves. 

«A veure, és que a aquest nen només li agrada el 'folleteo'. Jo tinc parella», va advertir Steisy a 'Conexión Honduras' després d'assabentar-se en ple directe que l'exparella de Lucía i Fiama, amb qui va mantenir un romanç durant el concurs, seria la seva parella del 'reality'. Tot i les reticències de Steisy, tot indica que han aconseguit tenir molt bona relació.

'Solos/as' és una versió més 'light' de 'Gran Hermano', ja que en aquest format els participants no estan completament aïllats i poden fer trucades de telèfon a amics i familiars.

Precisament, en una d'aquestes trucades telefòniques, Manuel i Steisy han afirmat que tenen molt bona complicitat. És més, també s'ha afirmat que tots dos són molt vulgars. 

El vergonyós joc: 'Què preferiries?'

Durant la conversa amb un amic, Manuel i Steisy han tingut la gran idea de jugar a un joc de preguntes per amenitzar la jornada. El joc en qüestió es diu 'Què preferiries?' i consisteix a triar entre dos supòsits desagradables.

El problema ha arribat quan els concursants s'han oblidat de les càmeres i han començat a esmentar a coneguts personatges de la televisió, que possiblement s'han sentit ofesos.

«Què prefereixes menjar-li el c*** a María Teresa Campos o la p**** a Noel?», ha preguntat Steisy. Ara bé, Manuel no s'ha tallat ni un pèl i ha contestat que «a María Teresa Campos li faig una neteja de baixant que se li canvia fins al semblant», ha advertit Manuel.

Després de la inoportuna pregunta sobre Campos, ha arribat el torn de Jordi González i Jimmy Jiménez Arnau. L'amic del telèfon no ha dubtat en preguntar-li a Manuel a quin dels dos li faria sexe oral. Tot i això, el concursant ha afirmat que «a cap, em faig l'harakiri».


Comentaris

envia el comentari