Plató de Sálvame amb els col·laboradors

La vergonyosa enganxada d'una col·laboradora de 'Sálvame': «Vam tenir relacions»

Una col·laboradora del programa va tenir un breu romanç amb Dinio García

A 'Sálvame' cap col·laborador s'escapa dels judicis i les ombres del passat. Tant és així que a cada programa sempre hi ha algú que surt escaldat, i tot i ser l'última en arribar, Carmen Alcayde no es deslliura de les conseqüències. Concretament, per un escàndol que ja li hauria causat problemes en el passat. La mateixa col·laboradora va ser la primera a adonar-se de qui podria ser la persona que pretendria deixar-la en evidència, però es va negar a dir-ne el nom.

De fet, Alcayde insistia que el seu marit també estava al corrent del que havia passat, encara que tampoc volia entrar en detalls. Però davant els rumors sorgits al plató, Carmen va deixar clar que no era una deslleialtat, però es va mostrar dolguda. Aquesta persona havia assegurat que ambdós havien mantingut relacions sexuals, cosa que va desmentir la col·laboradora, que va explicar que tots dos treballaven en un programa de televisió valenciana on feien càmera oculta, i que el seu marit n'està al cas.

D'altra banda, Kiko Matamoros va apuntar, en aquest sentit, que «ell m'ha reconegut que amb tu no va arribar al final, però amb la teva amiga sí, i que entre tots hi va haver coses». El col·laborador va afegir que hi havia fotos en què apareixen tots tres amb roba interior.

Primer pla de Carmen Alcayde, col·laboradora actual de Sálvame
Carmen Alcayde hauria tingut un afer amb Dinio García | GTRES

Segons apunten, Alcayde hauria mantingut relacions sexuals amb un home famós a Marbella estant ja compromesa i m mentre la periodista feia un reportatge sobre el tràfic de drogues. La relació la va mantenir amb una amiga i un altre home, Dinio García. El cubà hauria explicat com es van produir els fets, i assegura que coneix des de fa vint anys a Alcayde, amb qui es mostra decebut.

García explica que Alcayde «va venir a fer-me una càmera oculta i el que em va fer no va ser plat de bon gust», i li retreu que li va donar «la meva amistat, li vaig obrir casa meva, el meu local. Em van fer una càmera oculta i després em van fer l'amor entre totes dues», explicava. «Amagar-te una camareta i aprofundir de la manera com van aprofundir...», insinuava Dinio García, que confessava que «va ser una nit boja».

«Carmen Alcayde sap que és veritat», assegura García, i «el mal que em va voler fer no té perdó de Déu. Tinc fotos d'aquella nit. Moltes vegades em veu i diu 'Hola Dinio' i hola capcota», lamentava. Unes paraules que han molestat molt la Carmen i que ha desmentit del tot. «No vull una batalla amb tu, però em sembla molt brut el que has dit perquè saps que és mentida. No posaré l'altra persona», sostenia.

La periodista li va retreure a García que «ara que sóc famosa et va bé dir que sóc una filla de la Gran Bretanya. A mi em van enviar un reportatge. Amb tu no vaig destapar res, vas parlar del bar d'un amic, i si un amic teu feia algunes coses, ho sento». En aquell moment, Kiko Matamoros va aclarir que «a mi el que em diu és que amb ella no hi va haver res, que va consumar amb l'amiga, però que hi va haver un joc entre tots i eren quatre» en què hi seria Carmen, amb roba interior a la part de baix del cos.