IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El veritable nom de Risto Mejide és Ricardo

El presentador ha explicat: «A la meva família hi ha nou generacions de Ricardo i jo volia ser diferent, vaig trencar amb els morts encara que fossin els meus»

Imagen de Risto Mejide en 'Chester'.
Imatge de Risto Mejide a 'Chester'. | Cuatro

Per fi ho ha confessat. Després de tants anys jugant amb aquesta incògnita, Risto Mejide ha confessat que el seu veritable nom és Ricardo. Ho ha fet en un plató de televisió, i on millor que al seu programa de Cuatro: 'Chester'.

Ni Evaristo ni tampoc Cristóbal. Risto Mejide en realitat es diu Ricardo, fins que va prendre la decisió de canviar-se el nom pel qual avui dia tothom el coneix, especialment a la televisió. D'aquesta manera el presentador ho confessava al seu convidat, l'actor Enrique San Francisco, aquest mateix diumenge 6 de maig.

D'altra banda, el publicista i escriptor espanyol va explicar que «Risto és un nom finlandès. Hi ha molts Ristos a Finlàndia. I de petit em van començar a dir Risto fins que un dia m'ho vaig canviar, però abans em deia Ricardo».

Risto Mejide.

 

Per acabar-ho d'adobar, Enrique San Francisco va aprofitar per saber més del tema i li va preguntar per què aquesta decisió. «Era la meva marca, jo portava nou generacions de Ricardos ... I era per trencar amb els morts, encara que fossin els meus», ha relatat.

Cal destacar que fins avui dia, moltes persones pensaven que Risto provenia d'Evaristo o de Cristóbal, com molts el segueixen dient, però el presentador de televisió va insistir que no és així, i que ara en el seu DNI posa Risto.

Imagen de Enrique San Francisco durante su entrevista con Risto Mejide.
Imatge d'Enrique San Francisco durant la seva entrevista amb Risto Mejide. | Cuatro

 

El dard enverinat d'Enrique San Francisco a 'Cuéntame'

Cal assenyalar que durant l'entrevista a 'Chester', l'actor espanyol Enrique San Francisco ha llançat un dard enverinat a la sèrie de Televisión Española, 'Cuéntame cómo pasó'. L'actor va participar des de l'any 2001 fins al 2008 en la sèrie, i allà va poder veure com grans actors i actrius no van tenir continuïtat en els seus papers. L'actor assegurava: «he vist moltes injustícies en el meu treball, i sempre basades en l'enveja».

Tot i que no s'ha volgut centrar només en la sèrie de Televisión Española, va deixar clar que actrius com Terele Pávez no van tenir més pes en la sèrie perquè superaven amb el seu talent als mateixos protagonistes.


Comentaris

envia el comentari