Susanna Griso a 'Espejo Público'

La veritat després de la fulminant mort de la germana de Susanna Griso

Les ferides més doloroses de la vida de la periodista han reaparegut a causa d'un nou rumor

Susanna Griso s'ha vist embolicada en un atac contra les vacunes de la Covid que també involucra a la seva difunta germana.

Actualment, la periodista es troba en el punt de mira mediàtic després de la publicació, per part de la revista 'Hola!', d'unes imatges que la vinculen amb un nou romanç. L'home en qüestió és Joaquín Güell, exmarit de la política Cayetana Álvarez de Toledo.

Des que va saltar la notícia, tots els mitjans de comunicació estan esforçant-se al màxim per obtenir unes declaracions o immortalitzar-los, cosa que ha provocat una constant persecució indesitjada de la periodista.

Griso sempre s'ha mostrat molt contrària a exposar, de manera pública, la seva vida íntima i personal. De fet, l'anunci del seu recentment divorci el va oferir un mitjà i ella mateixa no va voler fer cap referència al respecte en el seu treball.

Tot i que la presentadora sempre ha fugit de la polèmica i dels conflictes, ja que es manté ferma en la seva posició laboral, alguna vegada hem pogut veure-la abordant algun petit aspecte de la seva vida, però sense oferir grans detalls.

Aquesta setmana, en concret, saltava una notícia que li feia reobrir antigues ferides i fent ús, de la pitjor manera, d'una tràgica pèrdua. Ella mateixa no ha volgut donar-li pàbul, de manera que altres persones han saltat en defensa seva.

Susanna Griso, la veritable causa de la mort de la seva germana

La vida de Susanna Griso es troba en un dels seus millors moments, tal com va assegurar ella mateixa fa uns mesos. No obstant això, sembla que hi ha qui els agrada fer mal gratuïtament sense importar les conseqüències.

La setmana passada, 7 d'octubre, a través d'una xarxa social va saltar una notícia que va deixar a molts impactats. La veritat que s'amagava darrere d'aquesta informació és rotundament mentida i es desconeix, encara que s'intueix, la veritable motivació del seu autor.

Mitjançant el perfil de Telegram de 'Rafapal', es va difondre la notícia que la germana de la mítica presentadora d'Antena 3 havia mort recentment. En el missatge apareixia una notícia enllaçada del mig 'Rambla Libre' que informava del succés.

En aquesta s'hi assegurava que havia mort de manera sobtada i sense que cap dels seus familiars ho esperés. L'autor del missatge va incorporar unes declaracions molt incendiàries i amb molt mal gust.

Començava el seu comentari afirmant que «el karma comença a passar factura», cosa que evidencia certa falta d'empatia per part seva. També fa unes altres de l'estil «l'any de la vacunació Covid o de les morts sobtades». Amb això assegurava que la mort de la germana havia estat provocada després de vacunar-se contra el coronavirus.

La realitat d'aquesta pèrdua és molta més diferent de la plantejada per aquesta persona. I és que la germana de la periodista va morir la temporada estival de l'any 2019 a causa d'un infart fulminant. De fet, el mateix departament de premsa del grup audiovisual per al qual treballa Griso ha desmentit la informació.

Assegura que és una gran mentida, que forma part dels rumors de la xarxa i que recentment no ha mort cap altre de les seves germanes. Així doncs, aquest fet ha posat en evidència la falsedat de la informació i el desafortunat que ha sigut.

De fet, si remuntem a aquest any, podem observar com la presentadora va saber-ho en ple directe, abandonant immediatament el seu lloc de treball. I en aquesta ocasió, els dies previs a la informació no vam ser testimonis del mateix succés. A més, la data de la defunció és anterior a la incursió de la Covid a escala mundial o l'existència de les vacunes, evidenciant la mentida.

Davant d'això, Susanna Griso no ha volgut pronunciar-se al respecte i amb total seguretat no ho farà mai, ja que aquest succés suposa una falta d'humanitat superlativa, a més de fer servir una informació d'aquesta mena només amb fins propagandístics.