Concursants durant la primera gala de 'la Isla de las Tentaciones'

Gir inesperat a 'La Isla de las Tentaciones' que ho canviarà tot

Fiama cada cop troba més complicitat amb Joy, cosa que no agrada gens a Álex

'Telecinco' ha trobat un format que pot esprémer durant molt de temps. 'La Isla de las Tentaciones' està sent tot un èxit televisiu gràcies a les històries d'amor -o més ben dit, desamor- de les parelles concursants. Indiscutiblement, qui s'està emportant gran part del protagonisme és la parella formada per Christopher i Estefanía, però el programa està trobant altres filons, com el d'Álex i Fiama.

L'idil·li de la parella semblava indestructible, fins ara, i és que tots dos estan trobant afecte i complicitat en altres companys de concurs. El primer que ha posat en dubte la relació ha estat Álex, qui en els últims programes ha mostrat un canvi d'actitud que no ha passat desapercebut a ulls de l'audiència. El madrileny podria posar punt final a la seva relació amb Fiama en breus.

Segons ha publicat la revista 'Lecturas,' hauria transcendit que el jove ha caigut en la temptació en el concurs i s'hauria fet un petó -o quelcom més- amb una companya, encara que de moment es desconeix qui és l'afortunada.

Fiama, entre Joy i Álex

Fiama, per la seva banda, tampoc està exhibint un comportament del tot clar. El seu retrobament amb Álex no va ser tot el romàntic que esperaven, i és que ella no entenia el comportament de la seva parella quan, a parer seu, no havia tingut cap falta de respecte.

No obstant això, Fiama sap que una de les coses més comentades del programa està sent la seva complicitat amb Joy. Ha estat la mateixa Fiama qui s'ha pronunciat a les xarxes socials, i el missatge és, com menys, revelador: «No m'agrada jutjar les pel·lícules quan vaig per la meitat. Prefereixo esperar, són moltes les que em deixen sense paraules al final». Significa això que tot tornarà a la normalitat en la parella? Telecinco continua reservant-se el final de la pel·lícula.

També et pot interessar...