«Ens han enganyat». La trista veritat de la tornada del 'Grand Prix de l'Estiu'

Amb motiu del 25è aniversari del programa, no han deixat d'incrementar les especulacions sobre la seva tornada a la petita pantalla

Alt El retorn de Grand Prix és fals
«Ens han enganyat». La trista veritat de la tornada del 'Grand Prix de l'Estiu' | AS

'Grand Prix', el programa que va unir a moltes famílies durant diverses èpoques estivals, que seia a nens i avis davant el televisor esperant veure les mítiques proves que tant el caracteritzaven, compleix avui 25 anys des de la seva primera emissió a TVE el 1995 . I com passa tots els estius, els fans demanen públicament que la cadena torni a apostar per ell.

Tot i fer anys que els seguidors ho demanen, sembla que la tornada de 'Grand Prix' encara està lluny de succeir. No obstant això, sempre hi ha qui juga amb les il·lusions dels fans nostàlgics, que van viure les seves vacances gaudint de proves com els troncs bojos o la patata calenta, publicant notícies fraudulentes sobre el retorn.

Molts mitjans nacionals, al·ludint al 25è aniversari, s'han fet ressò durant les últimes hores sobre el retorn del programa, provocant una infinitat de missatges d'alegria i celebració per part dels fans a les xarxes socials. No obstant això, tot assenyala que aquesta suposada tornada a la televisió és falsa, malgrat que ha estat el que es considera el compte oficial del programa qui ha anunciat la tornada.

Encara no hi ha cap evidència que el perfil tingui a veure amb la productora del programa ni estigui implicat directament amb ella, ja que a la xarxa social de l'ocellet no està verificada i els vídeos del seu compte de Youtube, on es poden trobar la majoria de capítols de 'Grand Prix', no tenen cap classe de marca de la cadena.

És per aquesta raó que moltes persones han intentat demostrar que la tornada a la petita pantalla d'aquest programa no és més que una simple especulació. Molts creuen que es tractaria simplement d'un recull dels millors moments del 'Grand Prix'. A més, reforcen aquesta teoria, ja que ni TVE, ni la productora Europroducciones —que és la propietària del format—, ni Ramón García han fet cap mena de manifestació sobre el suposat retorn.

A més, un compte de fans de qui va ser el primer presentador, ha desmentit qualsevol nou contingut relacionat amb ell i amb el 'Grand Prix', així que caldrà esperar al pròxim programa 'En compañía', de CMM, per saber quin és l'opinió de Ramón sobre el tema.


Comentaris

envia el comentari