Muntatge de fotos de Verónica Dulanto i Sonsoles Ónega

Verónica, la dona que s'ha quedat amb el que més estima Sonsóles Ónega

Sonsoles Ónega perd el seu lloc per la coneguda periodista de Telecinco

Sonsoles Ónega és una de les presentadores de Telecinco més estimades pel gran públic per la seva simpatia i professionalitat davant de les càmeres. Sonsoles s'ha llaurat una carrera d'èxit al llarg dels anys. I és que sempre ha demostrat les seves actituds per exercir el treball de periodista de la manera més rigorosa.

Sonsoles Ónega condueix des de fa uns anys, i de dilluns a divendres, el programa Ya es mediodía, que li ha fet fixa als matins de Telecinco.

Sonsoles Ónega, un pes pesant de Telecinco

A més, veient les bones dades d'audiència que aconseguia la periodista gallega, la cadena li va atorgar encara més confiança en posar-la al capdavant d'un altre espai de la cadena. En aquest cas, ens referim a Ya son las ocho.

Sonsoles Ónega presentarà un programa nou
Sonsoles ha anat de vacances a Galícia | Mediaset

Un espai que va substituir Sálvame Tomate i amb el qual els seus caps estan molt contents per les dades que ha obtingut des que arrenqués fa uns mesos.

Sonsoles Ónega li cedeix el testimoni a una cara coneguda de Mediaset

El cas és que Sonsoles Ónega, que passa gairebé tot el dia a les instal·lacions de Telecinco a Fuencarral, necessitava agafar aire. Demanava a crits prendre's uns dies de descans per tornar amb més força després de Setmana Santa.

Per aquest motiu, divendres passat, Sonsoles Ónega se n'anava de vacances a la seva estimada Galícia i deixava òrfena la conducció del programa de Telecinco que presenta cada dia. Així, diumenge passat va penjar una imatge al seu compte d'Instagram d'un lloc indeterminat que freqüentava durant la seva infantesa.

Verónica Dulanto a una imatge d'Instagram
Dulanto substitueix des d'aquest dilluns a Sonsoles Ónega | Instagram

Una publicació que ha tingut moltes respostes emotives, i sobretot, els seus seguidors s'han alegrat per Sonsoles i pel merescut descans que gaudeix.

«Tu saps quant t'estimen al poblet de la teva àvia?, quan recorrem els camins de la nostra infantesa de la mà dels nostres fills que bonic és, aprofita. Galícia ens enamora i ens carrega les piles, gaudiu-ho, tu i els teus, bonica», deien alguns dels missatges enviats.

Qui és la nova substituta de Sonsoles Ónega?

La solució de la cadena per substituir Sonsoles Ónega durant tota aquesta setmana ha estat recórrer a una cara coneguda de Mediaset. Una professional del mitjà que ja hem vist en un altre programa del grup, i més concretament a Cuatro.

Parlem de Verónica Dulanto, que és la nova substituta de Sonsoles Ónega fins al final de la Setmana Santa.

Verónica Dulanto
La periodista de Mediaset agafa les regnes de 'Ya son las ocho' en lloc de Sonsoles Ónega | @VERONICADULANTO

A la jove l'hem vist al programa En el punto de mira, i ara s'enfronta a un nou repte davant de les càmeres. Una feina que segur passa amb bona nota després de la confiança dipositada pels seus superiors.

I és que aquesta periodista, amb 22 anys, després d'estudiar periodisme a la Universitat Francisco de Vitoria de Madrid, va començar la seva carrera al món de la televisió sent redactora. Els primers programes en què va estar treballant van ser El diario de Patricia i El programa de Ana Rosa, aquest ja a la seva nova casa de Mediaset.

La seva primera aparició davant de les càmeres va arribar el 2015 quan va presentar El programa de Ana Rosa. Ja el 2020, va tornar a fer una substitució en un programa de la cadena. I en aquest cas ho feia després de l'absència de Sonsoles Ónega a Ya es mediodía.

Igual que aquesta vegada, en el seu debut a Ya es mediodía també es posava al capdavant del programa perquè la conductora titular de l'espai estava de vacances.

▶️ Lydia Lozano esconde la millonaria herencia que no podrá dejar a sus hijos