Verónica Forqué i la seva filla

L'emotiva carta d'adeu de María Forqué a Verónica: «Ens veiem aviat»

La jove influencer ha publicat una carta de comiat defensant la decisió de Verónica Forqué

La notícia de la mort de Verónica Forqué el dilluns, 13 de desembre, va deixar de pedra tota la nació, sobretot després de saber que es va suïcidar al bany de casa.

 

Molts famosos han volgut dedicar unes paraules a Verónica després de la seva mort. Amics, familiars i companys de professió van acudir al funeral per acomiadar l'actriu com es mereixia.

Imatge de la capella ardent de Verónica Forqué
Diverses cares conegudes van anar al funeral de Verónica Forqué per donar-li l'últim adeu. | GTRES

La persona més afectada per la seva pèrdua ha estat, sens dubte, la seva filla María Forqué. Al llarg dels dies, se l'ha vist en imatges completament destrossada. Finalment, ha volgut donar veu als seus sentiments en forma de carta i amb una dedicatòria inclosa, a través de la revista 'Shangay'.

Només es mor qui s'oblida

María Forqué va ser de les primeres persones a assistir al domicili on Verónica es va prendre la vida a 66 anys. Deu dies després, el dijous 23 de desembre, la jove va publicar una carta de comiat per a Verónica. La seva filla defensa completament la decisió que va prendre i demana respecte per l'actriu madrilenya.

María Forqué, filla de Verónica Forqué, en un cotxe
María Forqué, s'ensorra després de sortir del pis de Verónica. | GTRES

Com diu una de les mítiques cançons del raper Canserbero, «no es mor qui se'n va, només es mor qui s'oblida». Maria no oblidarà mai Verònica.

La jove de 31 anys ja havia escrit a les seves xarxes socials diversos missatges dedicats a Verónica Forqué, donant la seva opinió. Tanmateix, en l'esmentada carta la que ha despertat el costat més sensible dels espanyols.

Un àngel més al cel

«La meva mare va venir a donar llum. No ha marxat. Només està en una altra habitació». Pot ser que no hi sigui físicament, però «la seva energia és més present que mai, ara és omnipresent».

Primer pla de l'actriu Verónica Forqué en un photocall
Verónica Forqué era una actriu estimada per molta gent. | GTRES

Les necessitats afectives de la jove segueixen completament cobertes perquè «quan vull una abraçada li demano, tu pots fer-ho també», ha afirmat. Malgrat la seva mort, «ha tornat a néixer en un nou lloc on és feliç i la seva llum és infinita».

Comiat entre llàgrimes

La filla de Verónica Forqué ha defensat la decisió que ha pres l'actriu i, per descomptat, no li guarda rancúnia. «Per què algú no pot posar fi a la seva vida, si és seva? Qui millor que un mateix per decidir que no vol continuar? Cal respectar», així es va manifestar Maria.

María, la filla de Verónica Forqué
María Forqué ha perdut la seva mare. | GTRES

La jove influencer va escriure unes paraules per a una de les intèrprets més reconegudes d'Espanya. «Quina enveja que ja sàpigues què hi ha després de la mort terrenal! Et sento i ens veiem aviat, a la següent etapa, perquè la vida dura un segon».

La vida al més enllà

Maria ha aprofitat la seva emotiva carta per fer una reflexió sobre la mort a tots els lectors. Ha considerat que la mort no significa la fi, sinó el naixement d'una altra fase. A més, ha convidat a canviar la manera trista i negativa que tenim de veure la mort, titllant-la d'irreal.

L'actriu Verónica Forqué saluda els mitjans de comunicació a Madrid
Verónica Forqué mai no serà oblidada | GTRES

Per tant, segons la filla de Verónica Forqué, no cal patir per la seva mort. «Ha tornat a néixer en un nou lloc. Ara és feliç i la seva llum és infinita, més gran que a la Terra. El seu potencial està al cent per cent, ens cuida, ens guia i ens sana».

Potser Forqué hagi mort, però no se n'anirà mai dels nostres cors.