Jorge Javier Vázquez

Un veto podria apartar immediatament Jorge Javier Vázquez de 'Supervivientes'

Algú hauria posat unes condicions molt estrictes per tornar a asseure's en un plató de Telecinco

Jorge Javier Vázquez és una peça fonamental a l'hora d'entendre la televisió actual del nostre país. De fet, el presentador és una de les grans estrelles de la televisió privada i no hi ha format que no hagi presentat dins de Mediaset. No obstant això, aquesta bona ratxa i aquest currículum inigualable com a presentador podria començar a decaure aquesta mateixa setmana. 'Supervivientes' s'ha volgut armar amb els millors famosos com a concursants per triomfar una vegada més, però això podria tenir conseqüències fatals per al català.

Entre els concursants d'aquesta edició es troben Olga Moreno, la dona d'Antonio David Flores. Davant l'acomiadament del seu marit de Telecinco, la cadena s'ha hagut d'espavilar per fitxar Rocío Flores i assegurar que s'assegui en diversos programes de la cadena per parlar de la seva família, sota el pretext d'estar defensant la dona del seu pare. No obstant això, el seu fitxatge no hauria estat fàcil i, més enllà de les quantitats econòmiques que pugui estar guanyant, hi ha una segona clàusula que la jove s'hauria assegurat de demanar per fer efectiva la seva entrada a la cadena.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Aquest dimecres la revista 'Lecturas' assegurava que l'entrada de Rocío Flores a Telecinco hauria generat almenys dos vetos entre el personal de la cadena, persones que s'haurien de quedar a casa com a condició perquè la jove aparegui als programes de Mediaset. Aquestes dues col·laboradores no serien altres que Paloma García Pelayo i Belén Ro. Aquesta última, justament, anunciava el seu retorn després de molts mesos sense treballar i veia en 'Supervivientes' una oportunitat per estar treballant durant uns mesos com a tertuliana.

De moment la cadena no ha confirmat que siguin certs aquests vetos, però no obstant això, a 'Sálvame' s'ha tractat aquest assumpte i els col·laboradors han volgut donar la cara, sobretot, per Belén Rodríguez, indicant que és una professional que fa 30 anys que treballa a la televisió i que no pot veure supeditada la seva feina per culpa d'una noia que acaba de començar. De fet, Jorge Javier Vázquez ha volgut anar un pas més enllà, assegurant que la col·laboradora és una de les seves millors amigues i que no li està agradant gens el que està passant a conseqüència de l'arribada de la filla d'Antonio David Flores a Telecinco.

Tant és així, que el presentador ha assegurat que el que explica 'Lecturas' s'ho creu amb els ulls tancats, ja que ell escriu setmanalment en la publicació i confia en l'equip que hi ha darrere. El més fort arribava quan el presentador deia que li estranya que Rocío Flores estigui anant a tots els debats de 'Supervivientes', excepte als que presenta ell, pista que li fa pensar que potser la jove ha demanat no treballar més al seu costat.

És molt lleig jugar amb la feina dels altres

Jorge Javier Vázquez es mostrava molt clar i deia que, si és certa tota aquesta trama de vetos televisius per part de la filla d'Antonio David Flores, no s'hauria de permetre. Creu que és molt lleig que es jugui amb els diners i amb la feina de grans professionals, que veuen com el fet defensar el que pensen amb arguments els juga totalment en contra i els està deixant a casa sense poder fer la seva feina amb total normalitat.

El català, a més apuntava que aquests vetos són habituals al 'Deluxe', on és mig comprensible, perquè de vegades és l'única solució perquè s'hi asseuen certs convidats i són per a dies molt puntuals. No obstant això, considera que l'excepció no es pot convertir en norma i que aquesta mena d'actituds no s'haurien de permetre en aquesta cadena ni en qualsevol altra. Jorge Javier no està d'acord amb cedir en aquesta mena de xantatges per part de personatges televisius.