YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El detall d'ahir de Vicente Vallés que no agrada gens als companys de la seva dona

Els dos comparteixen professió encara que en diferents cadenes

Els periodistes Vicente Vallés i Ángeles Blanco
El detall d'ahir de Vicente Vallés que no agrada gens als companys de la seva dona |Catalunya Diari

És sabut que moltes són les parelles que acaben compartint alguna cosa més de la seva vida en comú, i a les que l'uneix també la seva passió per la seva feina. Normalment, treballar en el mateix acostuma a ser un fet positiu, ja que saps que la persona a la qual estimes segurament et comprendrà si li expliques els problemes viscuts a la feina.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Encara que això es torna realment complicat quan, exercint la professió, tu i la teva parella treballeu per a empreses que són la competència directa. Això és el que han de viure els periodistes Vicente Vallés i Ángeles Blanco. I és que, tot i que amb un matrimoni més que consolidat, és segur que més d'una vegada comenten les audiències que fa cada un en la seva cadena.

Vicente Vallès viu un moment dolç pel que fa a les audiències

I és que mentre Vallès condueix cada nit l'informatiu de les 21.00 hores d'Antena 3 notícies, Blanco és la presentadora de 'Informativos Telecinco' durant el cap de setmana. Encara que la realitat és que la seva competència no és directa, és obvi que han d'analitzar a casa com li va a l'altre. I en aquest aspecte, la veritat és que el presentador d'Antena 3 no és que doni molt bones notícies a la televisió on treballa la seva parella.

Aquest passat dilluns, les audiències tornaven a reflectir com Vicente Vallés viu un moment molt dolç amb la seva audiència. Un dia més, aquest 8 de març es convertia en l'informatiu més vist del dia, a molta distància dels seus directes competidors. Només cal veure les dades que oferia 'Barlovento Comunicación' i que compartia en les seves xarxes el mateix grup 'Atresmedia'.

'Antena 3 Noticias 2' s'alçava fins als gairebé 4.000.000 d'espectadors i amb un 'share' del 22,7%. Així, molt lluny quedaven el 'Telediario 2' o 'Informativos Telecinco 21:00' que sumaven tot just 1.788.000 i 2.433.000 espectadors amb 'shares' d'un 10.2% i un 14.1%, respectivament. I és que Antena 3 va tenir un dia molt dolç aquest passat dilluns, ja que va tenir als 3 programes més vistos del dia en l'horari de màxima audiència.

Al costat del seu informatiu, destaquen les dades que van obtenir tant el concurs 'Pasapalabra', amb 3.633.000 espectadors i un 24,7%, com 'El Hormiguero', que va aconseguir, gràcies a la visita del cantant Camilo, 3.465.000 espectadors i un 19, 3%.

L'últim dia en què van haver de competir entre ells

I encara que no és un fet que sigui molt habitual, en alguna ocasió s'ha donat la paradoxa que Ángeles Blanco i Vicente Vallés hagin de competir cara a cara. Doncs, malgrat que la presentadora és la conductora habitual al costat de Pepe Ribagorda dels informatius del cap de setmana a Telecinco, normalment és l'escollida per substituir algun dels seus companys entre setmana, concretament a Pedro Piqueras.

Precisament, això és el que va succeir el passat 15 de gener. Tots dos van estar al capdavant dels informatius nocturns de les seves respectives cadenes i, com era previsible, la batalla se la va emportar Vallés, que va aconseguir 3.633.000 espectadors d'audiència mitjana i el 20,8% de quota de pantalla. Això sí, el fet que cada un hagi de donar les notícies en un mitjà de comunicació diferent no els ha separat com a parella.

Els dos es van conèixer, però, quan Vallés també formava part de l'equip d'informatius de Telecinco. Allà va ser on es va forjar primer una relació professional i, finalment, una relació personal que va acabar en casament. Posteriorment, el presentador decidiria abandonar aquest vaixell quan li van oferir un lloc en els informatius de TVE. Després de passar uns anys a la televisió pública, va fer el salt a Antena 3, on fa anys que ha conquistat als espectadors.


Comentaris

envia el comentari