Fotomuntatge de les cares de Lucía Méndez i Vicente Vallés

Vicente Vallés evita parlar de Lucía, la seva exdona que no el vol ni veure

Vicente Vallés i Lucía Méndez van viure un divorci força complicat

Vicente Vallés ha esdevingut un dels periodistes més polèmics del nostre país. El motiu és que ha deixat de banda la imparcialitat i la veracitat per defensar a la televisió les seves idees polítiques. I això li està portant nombroses crítiques així com quedar en evidència en més d'una ocasió.

Ser notícia no li agrada, com tampoc parlar de la seva vida privada. Així doncs, rebutja fer esment a la seva faceta sentimental al costat de la seva parella, Ángeles Blanco, i també evita referir-se a la seva exdona. Aquesta, Lucía Méndez, és també periodista i no el vol veure ni en pintura.

Vicente Vallés i Ángeles Blanco en una entrega de premis
Actualment, Vicente Vallés és parella d'Ángeles Blanco | GTRES

Vicente Vallés i Lucía van viure una separació complicada

El presentador dels informatius d'Antena 3 va estar casat durant uns quants anys amb Lucía, amb qui comparteix professió. Fruit del seu matrimoni van néixer dos fills, que van haver de veure que els seus pares se separaven produint-se una desfeta familiar. Un episodi del qual el madrileny mai ha volgut parlar ni tampoc ahir a la nit a 'El Hormiguero', un espai informal i procliu a assumptes personals.

Mentre ell, que després de la ruptura va iniciar una relació amb Blanco amb qui té un fill, opta pel silenci, no ho fa la seva exdona. Ella, que treballa per al diari 'El Mundo', fa uns mesos que va decidir explicar el patiment viscut. Així, en una entrevista per a 'Vanitatis', va exposar que la ruptura matrimonial va ser el pitjor que li ha passat, després de la pèrdua de la seva mare.

En concret, es va referir a aquest episodi com «la destrucció de la família va ser un esdeveniment molt traumàtic». Al qual va afegir: «Jo tenia un concepte de la família una mica místic, com una unitat de destí en l'àmbit professional i personal. Em va costar molt de patiment».

«De fet, jo no seria el que soc sense haver patit, ni podria escriure el que escric. És el patiment del qual aprens. Me'n vaig anar, no podia saltar i has de demanar ajuda», explicava.

Imatge de Lucía Méndez, la exdona de Vicente Vallés
Lucía Méndez ha explicat que la seva separació de Vicente Vallés va ser un calvari | Ajuntament de Les Palmes de Gran Canàries

En aquest punt, no va dubtar a confessar que aquest fet personal la va fer patir problemes de salut mental, per la qual cosa va haver de posar-se en mans de professional.

I en aquest procés de teràpia va ser clau el suport dels seus fills: «Cal fer partícip a la teva família del que et passa. Cal compartir el que és bo i el que és dolent. És molt important cercar la salut mental, l'equilibri emocional, perquè el malestar emocional és el pitjor».

Vicente Vallés rep les 'indirectes' de la seva exdona

Aquesta esmentada entrevista, segur que no va agradar gens a Vicente, ja que el posava al focus mediàtic. Però segur que tampoc han agradat alguns articles de Lucía en què sembla deixar-se entreveure atacs cap a ell.

És més, fins i tot ha arribat a escriure: «Ara qualsevol periodista pot ser notícia i n'hi ha molts que cerquen ser notícia perquè no poden ser una altra cosa. Les xarxes eren l'única cosa que ens faltava per creure'ns la darrera 'Coca-Cola' del desert».

Vicente Vallés al plató dels informatius d'Antena 3
Vicente Vallés prefereix mantenir el silenci sobre la seva vida personal | Europa Press

Si aquestes paraules són força cridaneres, també n'hi ha d'altres en aquesta mateixa línia. Ens estem referint a aquestes: «Encara no he descobert quan i com vam perdre la professió i jo mateixa. Volíem explicar les coses que passaven i hem acabat per creure'ns la mateixa encarnació de la llibertat d'expressió davant dels dolents que ens la volen prendre».

«Una mica d'humilitat, col·legues, que tampoc som tan importants», exposava l'ex de Vicente Vallés. Si estaven dirigides o no al seu exmarit ho desconeixem, però que ens fan pensar-hi i en el paper que ara juga és innegable.