Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Vicente Vallés i Ángeles Blanco rivalitzen per les audiències però són parella fora de la televisió

Tots dos van arribar a ser companys de cadena, però el destí va voler que acabessin a llocs separats
Vicente Vallés i Ángeles Blanco fent-se un petó | Vanitatis

 

La feroç lluita per les audiències que mantenen Telecinco i Antena 3 és llegendària i sobradament coneguda. Des que les dues existeixen han estat rivalitzant amb insistència per imposar-se a l'altra i ja són habituals les picabaralles que s'acostumen a dedicar.

  

No obstant això, gairebé com si es tractés de la sinopsi d'una pel·lícula d'espies, resulta que hi ha dos dels seus millors treballadors que comparteixen vida mentre rivalitzen per la supremacia de la seva cadena.

Amor a casa, batalla en el treball

Vicente Vallés, presentador d'informatius d'Antena 3 competeix diàriament amb la seva parella Ángeles Blanco, responsable dels informatius de Telecinco, encara que sembla que aquesta baralla professional no perilla la seva relació personal. De fet, tots dos porten junts des de fa diversos anys i com afirmava Vallés per 'Vanitatis', «mai s'han ocultat».

Aquest mateix mitjà, explica com, en efecte, els dos no s'han tallat mai ni un pèl a l'hora d'exhibir el seu amor en públic. Fa alguns anys, amb motiu de la candidatura de Madrid 2020, es van deixar veure i fotografiar en una actitud molt afectuosa, mentre entrellaçaven les seves mans i compartien petons.

Com a anècdota tots dos van arribar a treballar junts en 1999 quan van substituir a Fermín Bocos en l'edició del cap de setmana dels Informatius Telecinco. No obstant això, no és aquí on van començar el seu idil·li amorós del qual algun temps després naixeria el fill que tenen en comú. La seva relació va començar temps després, però va anar a partir de 1999 quan van començar a veure's públicament i es va començar a especular sobre una relació que ha acabat durant fins avui.