Vicky Martín Berrocal s'emociona al programa 'Volverte a ver' en recordar la mort del seu pare

La dissenyadora va viure un dels moments més emotius al programa de Telecinco

Vicky Martín Berrocal, emocionada en 'Volverte a Ver'
Vicky Martín Berrocal s'emociona al programa 'Volverte a Ver'. | Mediaset

Vicky Martín Berrocal va viure un dels moments més emotius de la seva vida al programa ‘Volverte a ver’. La dissenyadora va acudir al programa per animar a una de les participants, qui és una gran admiradora. No obstant això, aquesta mateixa persona va acabar sent la responsable de provocar les llàgrimes de l'empresària.

«No et vas quedar a l'ombra del teu pare i vas lluitar per fer-te un buit en un món d'homes», li va etzibar Marina. Vicky, impactada per les paraules, no va poder amagar la seva emoció, orgullosa pel reconeixement que li havia atorgat una de les seves fidels seguidores del món de la moda.

  

«A mi em van arrencar un tros de la meva ànima», va reconèixer la dissenyadora de prestigi internacional, fent referència a la mort del seu pare el 2008. No obstant això, va reconèixer que, des d'aquest moment, va lluitar per complir els seus somnis. «He deixat moltes coses pel camí per aconseguir els meus objectius. Sempre s'ha de tirar endavant», va referir.

Un programa emotiu

La visita de Vicky Martín Berrocal al programa presentat per Carlos Sobera tenia com a objectiu recolzar a Marina, una gran admiradora de la modista, qui acabava de patir un avortament natural. El mateix marit de la dona va ser l'encarregat de contactar amb el programa per aconseguir l'emotiva trobada.

Vicky Martín Berrocal y Marina, juntas en 'Volverte a ver'

Imatge de Vicky Martín Berrocal i Marina al programa 'Volverte a ver'. | Mediaset

«Tens al teu pare per recolzar-te en ell», li va recomanar la també col·laboradora televisiva a Marina. «A més, el teu marit et vol de debò i això és molt difícil de trobar», va afegir, fent referència al fet que havia de buscar el costat positiu a la seva situació. «Ets una afortunada», li va assegurar.

Una Vicky emocionada

Segons sembla, Vicky Martín Berrocal es troba enmig d'una gira pels platons de televisió. La dissenyadora també va visitar, uns dies abans, el plató del nou programa de TVE ‘Maestros de la Costura’. Al programa, va recordar els seus inicis al món de la moda, moment en què també es va mostrar visiblement emocionada.

Vicky Martín Berrocal no pudo contener las lágrimas

Imatge de Vicky Martín Berrocal emocionada. | Mediaset

Comentaris

envia el comentari