Primer pla de Víctor Elías

Víctor Elías anuncia la mort de la seva mare i assumeix que s'ha quedat orfe

Víctor Elías ha revelat com se sent després de la seva pèrdua

Víctor Elías , el popular actor de la sèrie Los Serrano , ha comunicat una trista notícia: la seva mare ha mort després d'una llarga malaltia. No ha donat gaires detalls, però ha estat força sincer perquè necessita rebre el suport dels seus éssers estimats. Els seus seguidors s'han llançat a les xarxes per deixar clar que no està sol. De fet, està més acompanyat que mai.

Víctor Elías fa molt de temps que treballa als mitjans de comunicació, però intenta no cridar l'atenció de la premsa. Eren pocs els que sabien que el seu pare també havia mort, gran part del públic se n'ha assabentat ara. L'artista ha enviat un missatge urgent perquè el seu pare ajudi la difunta al més enllà.

Víctor Elías
Víctor Elías s'ha acomiadat de la seva mare | INSTAGRAM: LALIAS3

Víctor, fent gala de la sensibilitat que el caracteritza, ha escrit un text molt emotiu que no ha deixat ningú indiferent. «Em quedo amb la teva vitalitat i amb la teva força per seguir aquí sabent que m'acompanyes. Tant de bo tots visquéssim i resistíssim amb les mateixes forces amb què ho has fet tu i amb el llegat d'aprenentatge que ens deixes».

Víctor s'ha acomiadat de la seva mare com només ell ho sap fer: dedicant-li una carta carregada de sentiments. «Descansa, mare, mai un descans va ser tan merescut», escriu el cantant al compte d'Instagram. Els seus fans s'han mobilitzat, de fet el missatge que ha escrit ha esdevingut el més comentat de la xarxa.

Víctor Elías també va haver d'acomiadar-se del seu pare

Víctor ha revelat que el seu pare va morir fa temps, ningú ho sabia perquè sempre ha estat força discret. Podria haver guanyat molts diners a la premsa del cor, ja que és familiar de la reina Letícia. Tot i això, ha preferit centrar-se en la seva carrera perquè té molt de talent, és un dels grans músics del país.

«Pare, cuida-la allà dalt i estimeu-vos com ho fèieu aquí», ha escrit l'actor. De seguida ha rebut el suport d'Ana Guerra, amb qui manté una relació sentimental des de fa uns quants mesos. La parella gaudeix d'una salut perfecta, ningú no apostava per ells, però han demostrat que la seva relació té futur.

El protagonista dels Serrano és un dels millors artistes del país. De fet, ha treballat al costat de famosos molt influents. Ara, no es dedica a la interpretació, sinó que toca el piano i col·labora amb cantants com Pablo López. Cada vegada té més repercussió, ja que els crítics no han parat de parlar molt bé d'ell, després de veure el seu talent.