Víctor Sandoval torna a necessitar diners i suplica tornar a 'Sálvame'

Kiko Hernández li ha demanat que s'esforci molt més per aconseguir un bon lloc en el programa

Víctor Sandoval al plató de l' 'Deluxe'
El col·laborador s'ha obert amb els seus companys | Telecinco

Kiko Hernández ha donat un toc d'atenció a Víctor Sandoval, acusant-lo de fer-se un Chelo, fent referència a les poques intervencions que acostuma a fer la col·laboradora cada vegada que acudeix al programa. Davant d'això, Sandoval ha dit que estava molt desanimat perquè li estaven demanant que donés el millor d'ell, després de tenir-lo quinze dies a casa sense cridar-lo per acudir al seu lloc de treball. Aquest fet ha enfonsat per complet al col·laborador que ha considerat que se'l menysprea i se li treu el seu valor professional, ocasionant-li una tremenda pena i que li impedeix estar en plena forma quan puntualment se li requereix per anar al programa.

Segons Sandoval, la seva presència a 'Sálvame' s'ha vist reduïda des que va protagonitzar 'La última cena' amb Terelu Campos. El col·laborador ha confessat que es va sentir ignorat durant tota la nit, veient com tot el protagonisme requeia sobre la seva companya i a ell no li feia cap mena de cas. De fet, Sandoval ha admès que un dels únics moments que va protagonitzar d'aquest sopar estava totalment preparat pel mateix per aconseguir tenir algun moment de protagonisme.

Segurament recordareu el moment en què el forn del plató va començar a treure fum sense parar. En aquell moment Sandoval es va fer el sorprès però avui ell mateix ha confessat que aquesta idea se li va ocórrer en directe per intentar sortir en pantalla de la mateixa manera que ho feia la seva companya Terelu i que, segons ell, cada vegada que es referia a ell era per menysprear-lo.

Víctor Sandoval no supera la mort dels seus pares

Hernández, preocupat per l'estat d'ànim del seu company, ha volgut saber si li passava alguna cosa que li impedís estar centrat en la seva feina. Alhora, Sandoval responia que encara no havia tingut temps de processar la mort dels seus pares i que justament en aquests dies s'està encarregant de temes relacionats amb l'herència i que li impedeixen passar pàgina.


Comentaris

envia el comentari