Victoria Abril, posando en el photocall de los 'Premios Feroz'

Victoria Abril, totalment trencada a 'Masterchef': «M'ha demanat l'eutanàsia»

Victoria Abril s'ha obert per revelar la seva complicada situació familiar

'Masterchef Celebrity' va viure un nou lliurament aquest dilluns a La 1. Va ser una nit que va tenir enganxada a la seva fidel audiència i que va veure com Victoria Abril s'enfonsava. Fa una setmana, Julián Iantzi va revelar que havia marxat del programa per la mort de la seva mare.

En aquesta ocasió, Victoria Abril es va posar a plorar desconsolada després de confessar a 'Masterchef' el que li passa amb la seva mare.

L'actriu espanyola, abans que es posés a cuinar al costat de Juanma Castaño, es va trencar davant de tots en parlar de la seva mare. I és que va recordar el complicat moment que han viscut.

«Victòria, la setmana passada va marxar Vanesa. Com estàs?», Preguntava Jordi Cruz als concursants, sobre l'amistat que tenien les dues en conèixer-se a 'Masterchef'. «Aquest és el joc, cada dia n'hem de partir un», ha dit Victòria, visiblement emocionada.

Després d'aquest moment, el català li ha preguntat sobre si «véns amb força». Victoria Abril tan sols ha mogut el cap, sense dir paraula, i gairebé plorant. «Explica-ho si vols», li ha dit Verónica Forqué.

Victoria Abril revela el patiment que ha viscut amb la seva mare

«Estàs emocionada, què et passa? No és per nosaltres, és clar», li ha etzibat Pepe Rodríguez, al que Victòria ha contestat així. «És la meva mare».

Després d'aquesta confessió, ha revelat en detall quina és la situació tan complicada que viu. «La vam canviar de residència i, el quart dia, li van donar un arròs dur, sec, sense greix, i es va ennuegar. I a partir d'aquí, li han posat a un règim de líquid», ha començat dient.

Dolguda, Victoria Abril ha explicat que la cosa va anar més enllà. «Ahir, quan vaig anar a veure-la, em va dir que està farta. Passa molta gana i em va demanar tres vegades seguides l'eutanàsia, per caritat».

La concursant de 'Masterchef' ha acabat plorant davant de la resta de participants, que no han trigat ni un segon a fer-li una abraçada. «Esperem que es recuperi aviat», li ha dit Pepe. «Li vaig portar un arròs caldós amb llamàntol ahir, però no em van deixar que l'hi donés», ha respost Victòria.

«Caldrà confiar en els professionals, que segur que li estaran donant el millor que necessita ella. Li enviem molta força des d'aquest programa. Hi ha llum al final del túnel i et volem amb força per a tres nous reptes», ha finalitzat el jutge culinari .

L'expulsat 'sorpresa' a la quarta entrega de 'Masterchef Celebrity'

D'altra banda, 'Masterchef Celebrity' va viure la quarta expulsió d'aquesta edició. La marxa de Yotuel Romero se suma a les de Tamara, Samantha Hudson i Vanesa Romero.

En el seu comiat a 'Masterchef Celebrity 6', Yotuel va mostrar una gran generositat. «Em sento molt afortunat per haver viscut l'experiència de Masterchef. M'hauria agradat quedar-me una mica més i seguir aprenent, però en la vida tot passa per alguna cosa», començava confessant.

«Jo seguiré cuinant perquè l'esforç i la perseverança triomfen, jo em vaig lliurar i ho vaig donar tot. No va ser com esperava? No passa res. Seguim», ha dit.

«A la vida tot passa per alguna cosa. L'esforç i la perseverança triomfen, t'ho dic jo, que vinc de Metro. No passa res, seguim endavant», es va sincerar Yotuel amb Pepe Rodríguez.

La sortida de Yotuel, que va salvar a les nominades Victoria Abril i Terelu Campos, va provocar el xoc en els seus companys, totalment sorpresos. «Esteu bojos? Aquest és un dels millors. Què farem sense ell?», Ha sentenciat Victoria Abril.

També va mostrar la seva sorpresa el cantant David Bustamante: «Què dius? No m'ho puc creure. Ai, Déu! És un pal que no esperava per res. És una pèrdua terrible», va dir.