YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La vida secreta dels actors de 'Love is in the air'

Els actors i actrius de la novel·la turca han aconseguit enamorar a tots els espectadors de Telecinco

El logo de Telecinco als estudis de la cadena
Telecinco triomfa amb la sèrie turca 'Love is in the air' | Cedida

'Love is in the air' s'ha convertit en la novel·la turca del moment. Mediaset ha aconseguit reunir més de dos milions de persones en cadascuna de les seves emissions. Així doncs, com passa amb moltes sèries de televisió, els actors i actrius s'han convertit en un fenomen, tal com va passar amb Can Yaman.

Kerem Bürsin, Ismail Ege Sasmaz o Hande Erçel, donen vida a Serkan Bolat, Kaan Karadag, l'enemic de Serkan i Eda Yildiz. Però, què saps realment de les seves vides?

Esportista olímpic, nòmada i publicista: així és Kerem Bürsin

Serkan ha enamorat al públic femení i ha mantingut a l'audiència de 'Love is in the air' en suspens gràcies a la seva història amb Eda. Però, coneixes a Kerem Bürsin?

L'actor és un dels més reconeguts en la seva terra natal, Turquia, on ha aconseguit triomfar amb totes les seves actuacions. A més, també ha triomfat als Estats Units amb pel·lícules de terror com 'Sharktopus'. Tot i això, Kerem no ha estat sempre actor, sinó que fins i tot ha estat esportista olímpic. «A l'institut era un bon nedador. Vaig aconseguir diversos rècords de 100 metres. Els professors van pensar a convertir l'equip en olímpic», assegura l'actor en una entrevista.

Lamentablement, aquesta vida és molt exigent i li treia temps per dedicar-se a les altres passions. «La teva vida es converteix en aquest esport. Comences a les 4 del matí, després vas a l'escola. Els horaris de natació eren durs», manifesta Kerem. 

D'altra banda, el jove de 34 anys es va llicenciar en Comunicació i Màrqueting. Actualment, compagina aquesta gran passió amb el seu treball de model i actor. A més, arrasa a les xarxes socials amb més de sis milions de seguidors.

Ismail Ege Sasmaz, el dolent de la història

Kaan Karadag és l'encarregat de destruir les històries d'amor de 'Love is in the air'; el propietari d'una important empresa constructora que odia Serkan i que no dubta en fer tot el possible per aconseguir els seus objectius. Arrogant i malvat, no té res a veure amb l'actor que interpreta aquest personatge, Ismail Ege Sasmaz. 

Ismail s'ha donat a conèixer amb 'Love is in the air', però principalment inverteix tot el seu temps en la seva família. L'actor està casat amb Hande Unal, qui ja tenia un fill abans de començar la relació amb Ismail. Tot i això, ell actua com un pare. 

Hande Erçel, la noia del moment

Hande Erçel, l'actriu que dona vida a Eda, ha aconseguit enamorar els espectadors de 'Love is in the air' amb el seu encant. Encara que molts la relacionen amb el seu company Kerem Bürsin, ella només té ulls per a la seva neboda. De fet, a les seves xarxes socials - on acumula 19 milions de seguidors - sovint comparteix imatges amb la seva família. 

A més, compagina la seva faceta d'actriu amb la de model. Tot i això, la seva capacitat interpretativa s'ha vist qüestionada en moltes ocasions per considerar-la 'només una cara bonica'. De fet, va arribar a anar a judici perquè un 'influencer' va insultar-la a les xarxes socials. Afortunadament, Hande va guanyar el judici.  


Comentaris

envia el comentari