Fotomuntatge de Bertín Osborne i imatges de la càmera oculta de 'Gente maravillosa'

El vídeo de Bertín Osborne en què quasi arriba a les mans amb un home que abusava d'una noia

El cantant va ser testimoni d'un intent d'abús sexual en un restaurant, i va decidir intervenir-hi per a aturar-lo

Malauradament, els episodis d'abús sexual no cessen. És per això que, com a ciutadans, tenim l'obligació d'aturar-los sempre que sigui possible. Hem de remar tots cap a la mateixa direcció si volem mirar al futur amb seguretat i determinació.

Són moltes les dones que viuen sota el terror de la violència masclista. Un dels últims episodis d'abús va tenir lloc en un restaurant, on Bertín Osborne es va emportar tot el protagonisme.

Heroi sense capa

El cantant ha estat sota el focus mediàtic després d'una actuació heroica.

Va ser el primer convidat famós de 'Gente maravillosa', el programa que Toñi Moreno presenta a Telemadrid. És un espai amb càmera oculta en què es recreen situacions socialment desaprovades per a trobar ciutadans exemplars. I aquesta vegada, Bertín va ser considerat com a tal.

Gràcies al programa, vam poder veure com el cantant va ser testimoni d'un intent d´abús sexual, que ell mateix va acabar aturant.

Preneu nota, senyores i senyors

Van voler posar-lo a prova. Els fets van passar durant un dinar en un restaurant. Bertín estava assegut amb uns amics, i a la taula del costat hi havia un home i una dona.

L'home va intentar excedir-se amb la dona, una cubana jove, a qui pretenia contractar com a cuidadora. Ella volia arreglar els papers de residència.

La vetllada es va desenvolupant entre la incomoditat i la violència de la jove i les proposicions i comentaris desagradables de l'home.

Després de les múltiples negatives de la dona, Bertín es va aixecar de la cadira i es va encarar amb l'assetjador.

Primer pla de Bertín Osborne
Bertín Osborne no es va poder contenir i es va encarar amb l'agressor | GTRES

El cantant va reprovar l'actitud de l'assetjador i fins i tot va arribar a agafar-lo de la camisa amb força i a dir-li: «Escolta, tio. No t'avergonyeixes del que estàs fent? Demana perdó a aquesta senyora».

Ràbia i impotència

Des del moment en què es va adonar de la situació, el cantant va mostrar senyals d'indignació i enuig. Els toquejaments que l'home feia a la dona van provocar que a Bertín li bullís la sang.

Tot i que els seus dos amics van intentar separar-los, l'artista va aconseguir fer fora del local el presumpte assetjador. Uns instants després, va intentar tranquil·litzar la jove després de l'episodi d'abús sexual que acabava de viure.

Primer pla de Bertín Osborne
El cantant va protagonitzar un acte heroic al programa 'Gente maravillosa' | GTRES

Òbviament, 'Gente maravillosa' va compartir aquesta «experiència" amb el públic, i al paltó es va dir que «Bertín és una persona meravellosa».

«És millor no fer-lo enfadar», van expressar entre rialles, tot i que gran part dels espectadors van ser molt crítics amb el fet que se simulés un acte d'aquest calibre.

Si guanya un, guanyem tots

Aquest gest ha generat molt d'enrenou a les xarxes socials, que s'han omplert de mostres de respecte, afecte i admiració cap al cantant.

Un dels grans beneficiats després d'aquest succés ha estat el programa conduït per Toñi Moreno. I és que l'audiència d'aquest espai de Telemadrid va arribar a un 4,2% de share.

El canal de YouTube del programa té gairebé 1,5 milions de subscriptors, i hi ha càmeres ocultes que arriben als 37 milions de visualitzacions. En total, els vídeos superen els 350 milions de reproduccions.

«És una barbaritat! He volgut tornar a fer aquest espai perquè m'ha reconciliat amb l'ésser humà», va expressar la presentadora.