YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Vídeo: La 'cobra' de Gianmarco a Adara en un fredíssim retrobament

El concursant italià no ha volgut fer-li un petó a la guanyadora del concurs

Muntatge fotogràfic d'Adara i Ginamarco
Adara i Gianmarco van protagonitzar una història d'amor dins de 'GH VIP', que sembla que no continua fora   | CatalunyaDiari.cat

Ahir es produïa l'emissió de l'esperat 'El Debate Final' de GH VIP 7' i aquest deixava sorpreses inesperades per als espectadors. Es va produir una tibant trobada entre Adara i Gianmarco, els enamorats de l'edició que dins de la casa de Guadalix es van deixar portar per la passió i es 'van menjar' a petons.

La sorprenent 'cobra'

No obstant això, fora del concurs sembla que la seva relació no va bé i hi ha un clar distanciament entre tots dos.Un clar exemple d'aquest poc afecte, ha estat la 'cobra' que ell li ha fet a la guanyadora del concurs. Res més començar el programa el presentador català Jordi González ha procedit a donar la benvinguda a Adara, la flamant guanyadora. Aquesta ha entrat al plató rebent els aplaudiments del públic i dels seus companys i, tot seguit, s'ha assegut al costat de Gianmarco, amb el qual s'ha fet dos petons en la galta. Aquesta salutació ha sorprès a tothom que ha demanat un petó entre ells.

Distanciament entre Adara i Gianmarco

Ella, deixant de costat el seu pudor, s'ha animat a besar a l'italià en la boca. No obstant això, Gianmarco li ha fet una 'cobra' que ha deixat estupefacte a tothom. Una actitud que ell ha justificat dient que «hi ha tensió i no cal forçar res», però ella ha respost exposant: «Comencem bé...». Jordi ha volgut saber el perquè d'aquesta actitud i Gianmarco li ha explicat que es trobava enfadat i desil·lusionat amb el que havia passat des que el concurs havia acabat. Les seves faltes d'afecte han estat les causants d'aquest malestar del concursant italià.
 
Després d'afirmar amb rotunditat que és necessari que es produeixi una conversa entre ells, la guanyadora ha reconegut que, després d'haver sabut certes dades que li ha donat la seva mare, desconfia una mica de Gianmarco. No obstant això, ha afirmat que «sempre faré el que jo senti... Necessito parlar amb ell, que m'expliqui coses perquè la meva mare m'ha dit cosetes i estic malament, estic confosa».
 
D'altra banda, el Maestro Joao, amic de tots dos, ha volgut ajudar-los i per això ha decidit intervenir i diré que «els dos estan nerviosos i jo crec que hi ha hagut poc enteniment en aquests missatges que s'han creuat. Realment ho arreglaran».
 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari