Un vídeo deixa Jorge Javier Vázquez amb un peu fora de Telecinco

Recopilen els moments més polèmics del presentador

Jorge Javier Vázquez ha decidit fer un pas en la seva lluita política, convertint-se en suport per al PSOE en el seu camí cap a la presidència de la Comunitat de Madrid. Al costat del candidat socialista, Ángel Gabilondo, hem pogut veure el presentador de 'Sálvame' en un míting, que va tenir lloc a Vallecas el cap de setmana. El català hi va acudir per sorpresa i la seva presència va causar un gran enrenou. A més, també va fer pública la seva intenció de vot.

«No hi ha equidistància possible. O democràcia o feixisme. Jo voto Ángel Gabilondo», va publicar a les xarxes socials. A conseqüència del seu suport al PSOE, circula per les xarxes socials un vídeo on Jorge Javier Vázquez queda en molt mal lloc per la seva actitud amb alguns convidats que van acudir al 'Deluxe' i que l'allunyen força dels ideals socialistes.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Els menyspreus de Jorge Javier Vázquez

De tots és sabut que el presentador de 'Sálvame' no es talla un pèl a l'hora de mostrar públicament l'opinió que li provoquen algunes cares conegudes. El seu fort temperament al programa, tant en les tardes de Telecinco, com al 'Deluxe', ha estat notícia en més d'una ocasió i ara han recopilat un vídeo amb les seves actuacions més qüestionables.

El vídeo en qüestió es tracta d'una estratègia per desprestigiar el PSOE en la seva carrera cap a la presidència de la Comunitat de Madrid, hores després que sortís a la llum el suport públic de Jorge Javier al partit de Pedro Sánchez. Les imatges circulen com la pólvora per les xarxes socials i recullen alguns dels menyspreus masclistes que va deixar caure el català a algunes convidades.

L'esbroncada amb Belén Esteban de l'estiu passat, quan la col·laboradora va criticar la gestió de Pedro Sánchez en relació amb la pandèmia, apareix en el vídeo, així com les desafortunades paraules que va pronunciar el català contra la periodista Magalí Fagilde, després que aquesta critiqués Lydia Lozano i el mateix Jorge Javier: «Ha d'anar a treballar a un lloc de llumetes, perquè té una pinta de golfa arrossegada... Adeu tia guarra!», va deixar anar el català per acomiadar Fagilde.

De la seva topada amb Olvido Hormigos al seu missatge dirigit als ancians

Però de tots els moments que es recullen al vídeo, el més polèmic va ser l'entrevista a Olvido Hormigos l'any 2013. L'exregidora va acudir al 'Sábado Deluxe' i es va convertir en el blanc de Jorge Javier. Durant un moment de l'entrevista, Olvido s'aixeca i el presentador l'agafa pel braç per impedir que marxi.

La convidada li demana que la deixi anar, però Jorge Javier no li fa cas i l'obliga a quedar-se al plató per carregar contra ella: «Adeu, fins mai. A prendre pel sac, maca. Ets una de les persones més brutes del 'Sálvame Deluxe'. Mala persona. No tens ni micro ni càmera, aquí s'acaba la carrera d'aquesta senyora. Quin fàstic, per Déu, quin fàstic. Quina gentussa, quina merda. Hem d'aguantar que vinguin i es pixin. Ves a la merda, pocavergonya. Camina ja, bruta».

Per finalitzar el vídeo recopilatori dels moments més delicats de Jorge Javier, es recullen unes declaracions que el presentador va fer en relació amb els espectadors de més edat: «Aquests senyors que estan a punt de dinyar», comença dient. «Aquests senyors que estan a punt de trobar-se amb Déu i amb Sant Pere, no es podien dedicar a sembrar el bé i l'amor abans que els portin al 'cementeri?», opinava entre rialles i secundat per la resta de col·laboradors. «Alguns que porten el signe de la mort a la cara», sentencia.


Comentaris

envia el comentari