El plató del 'Deluxe'

El vídeo de dissabte de 'Deluxe' de què tots parlen: li cau alguna cosa del nas

El moment més polèmic de la nit es va fer viral a les xarxes socials

Kiko Matamoros va participar per enèsima vegada al 'Deluxe' aquest dissabte per esvair dubtes als seus companys sobre alguns aspectes de la seva vida que té per resoldre. Com si encara quedés alguna cosa per saber del col·laborador, el seu polígraf només va ajudar a generar polèmica. Cada cop que Matamoros s'enfronta al test de Conchita, acaba passant-se de la ratlla amb alguns companys. El col·laborador en sap com ningú, de fer espectacle, i ofereix el que se n'espera.

Tot i això, creuar el límit i exposar-se d'aquesta manera al públic comporta un cert risc. En aquest sentit, no van ser les seves declaracions demolidores les que van cridar l'atenció de l'audiència, si no un determinat moment de la nit on els espectadors es van adonar d'una cosa sospitosa que ràpidament va circular per les xarxes.

El vídeo del Deluxe que compromet Kiko Matamoros

El polígraf de Kiko Matamoros seguia el seu curs com estava planejat, incendiari amb els seus companys, especialment amb Belén Esteban. Amb ulleres negres, el col·laborador pretenia oferir una imatge de misteri i duresa a parts iguals. Més enllà d'això, però, en un moment en què Matamoros responia una pregunta, un element sospitós va lliscar per la solapa de la seva americana. En girar-se, un petit fragment blanc es va desprendre del seu nas, va rebotar al vestit i va caure a terra.

Ràpidament, els espectadors es van fer ressò del que va passar i van compartir el vídeo a les xarxes socials. Mentre alguns qualificaven el minúscul bòlid com un moc, altres anaven més enllà estirant hemeroteca i rescatant unes paraules del mateix col·laborador. Matamoros va confessar fa uns mesos que patia una addicció a la cocaïna, i ara, alguns han assegurat que el que va caure al col·laborador de les fosses nasals és aquesta substància estupefaent.

Les xarxes socials s'acarnissen amb Kiko Matamoros

El vídeo ràpidament es va fer viral a les xarxes socials, i va arribar a acumular un gran nombre de comentaris dels usuaris. Tampoc va passar desapercebut com Kiko Matamoros va trigar a reincorporar-se al plató després del que va passar. Un cop acabada la publicitat, el col·laborador no es trobava a la seva cadira i el gest de Belén Esteban no deixava cap dubte.

Esteban es va tocar ràpidament el nas mentre mirava a Jorge Javier i deixava anar un comentari revelador. «És que, és que de veritat...», deia Esteban, mostrant una actitud escèptica i d'incredulitat que també reflectia la resta de companys. Jorge Javier no va poder amagar un somriure mentre Belén Rodríguez intentava justificar l'absència de Matamoros.

Sigui el que sigui,  els comentaris dels usuaris no estan exempts d'humor i van generar un debat. La gran majoria dels usuaris coincideix que l'element sospitós que surt disparat té a veure amb la confessió que va fer ell mateix sobre les addiccions.

Kiko Matamoros i els efectes del que ha passat al Deluxe

El gener d'aquest mateix, Kiko Matamoros va confessar la seva addicció a la cocaïna. En consumia des de feia quinze anys, només de manera «lúdica» i «esporàdica».  Aquestes declaracions van sortir cares al col·laborador, fins al punt que es va penedir d'haver-ho revelat públicament. Des d'aquell dia, va confessar que rebia missatges nocius contínuament.

Primer pla de Kiko Matamoros
Kiko Matamoros es penedeix d'haver confessat les addiccions públicament | GTRES

Missatges que, arran del que ha passat al seu darrer polígraf, segur que s'incrementaran. De fet, la seva parella Marta ha estat la primera a rebre comentaris sobre aquest assumpte. Un d'ells critica a la jove que no pot estar bé «per estar amb una persona que està malalta».