Vídeo: La brutal errada de Sonsoles Ónega i que les xarxes no han perdonat

El programa de Telecinco 'Ya es mediodía' s'ha equivocat mostrant unes imatges que no tocaven

Sonsoles Ónega al plató de 'Ya es mediodia'
El programa de 'Ya es mediodía' ha comès una errada molt inoportuna | Catalunya Diari

El programa que presenta Sonsoles Ónega, 'Ya es mediodía', continua seguint l'actualitat del coronavirus. Entre les informacions que van tractar es troba la infermera del País Basc, que va morir a conseqüència del virus que està causant tanta por al món.

  

El programa va moure cel i terra per a poder realitzar una connexió en directe des de les portes de l'hospital on treballava la professional de sanitat, però mentrestant, van traslladar el tema a la taula d'analistes que van comentar el cas.

  

El problema va sorgir quan el programa va decidir emetre unes imatges per a cobrir la notícia, utilitzant unes imatges d'una residència en les quals apareixia una dona que res tenia a veure amb la sanitària morta i que a més, la protagonista d'aquestes imatges també havia mort fa un any.

Les xarxes avisen

El fill de la dona que protagonitzava les imatges, va pujar el vídeo en el seu perfil de Twitter i va avisar al programa que aquestes imatges corresponien a la seva mare, la que havia mort temps enrere. Davant això, la resta d'usuaris al·lucinaven amb la dada i demanaven al programa que es documentés i tingués molta cura amb les informacions que es donaven en dies tan complicats com els que està vivint el país sencer.

Per part seva, el programa encara no s'ha pronunciat sobre l'ocorregut i ha continuat amb la seva emissió habitual, tractant de nou noves històries relacionades amb l'actualitat del moment. El que està clar és que Telecinco ha comès una brutal errada en directe.


Comentaris

envia el comentari