Vídeo: Gianmarco es declara a Adara amb un ram de flors

Els espectadors del programa han aplaudit aquest moment

Adara Molinero
Adara ha estat una de les protagonistes del concurs | GTRES

Com en tots els contes, 'Gran Hermano VIP' ha tingut un final molt feliç. La relació entre Adara i Gianmarco ha arribat al seu moment més àlgid, ella surt del concurs i ell ja l'espera fora. Amb moltes incògnites en el terreny personal, Adara s'ha llençat al buit i ha decidit apostar totes les cartes en el seu nou amor italià.

D'ell en sabem ben poc, doncs 'Gran Hermano VIP' és la seva primera incursió televisiva a Espanya, però d'Adara sí que sabem que és passional i molt entregada amb els seus sentiments. És per aquest motiu que als espectadors del concurs no els ha estranyat gens aquest moment.

Adara diu que sí a Gianmarco

Ell pujava a Guadalix per anar a rebre a la seva enamorada i la posada en escena no podia ser millor. Un assegut davant de l'altre, Gianmarco la sorprenia amb un ram de flors i li preguntava clarament si volia sortir del concurs de la seva mà. Ella sense dubtar-ho deia que sí i es fonien en un petó que segurament passarà a la història més romàntica del concurs. Ara serà el temps qui digui si la relació té vies de futur fora de les parets del concurs més popular de la televisió.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari