Plató GH Vip

El vídeo que es guardava 'Gran Hermano' i que destapa a Adara

El vídeo que finalment ha emès el programa contenia una conversa entre Adara i Joao, que deixa molt malament a Hugo Castejón.

Semblava que la relació d'amistat entre Adara i Hugo Castejón passaria com una de les més sòlides de totes les edicions de 'Gran Hermano VIP', però  un vídeo que es guardava el programa ha fet saltar-ho tot pels aires. Aquest vídeo, que encara no s'havia emès ha estat recuperat perquè el Maestro Joao ha fet al·lusió a ell i ha estat llavors quan el programa s'ha compromès a buscar-lo i emetre'l més tard. Els minuts han passat i Jordi González anunciava que ja tenien el vídeo sencer.

L'emissió posa en entredit la relació d'Adara amb Hugo

El vídeo, protagonitzat per Adara i Joao, mostrava als dos concursants entre bastidors segons després que el Maestro Joao fos expulsat. Aquest s'acomiadava de la seva amiga i intentava avisar-la del mal que li faria de cara la final apropar-se a Hugo Castejón. Ella per sorpresa de tots, afirmava que ja ho sabia i que s'havia donat compte des de temps enrere, però que li seguia el joc perquè ara li era impossible desvincular-se d'ell sense quedar malament amb l'audiència.

Amb aquesta confessió, Adara tira per terra a qui era un dels seus grans aliats dins del concurs i arriba fins a tot a titllar-lo de pesat i de boig. Aquesta confessió l'apropa sense voler-ho a l'opinió general de la casa, on la resta afirmen sentir-se molt atabalats per la presència de Castejón.

També et pot interessar...