Sandra Barneda presentant 'La isla de las tentaciones 3'

Qui és? El vídeo de 'La isla de las tentaciones' que destapa una estranya aparició

Les xarxes socials s'estan preguntant en quin moment ha aparegut aquest nou habitant de l'illa

És cert que hi ha concursants de 'La isla de las tentaciones' que passen pel format sense massa pena ni glòria, fins i tot de vegades, hi ha alguns d'ells que no són recordats ni pel seu propi nom. Això succeeix sobretot amb alguns dels temptadors i temptadores que, pel motiu que sigui, acaben tenint pocs moments de pantalla i acaben sortint de les seves viles sense aixecar massa pols.

Els motius poden ser diversos, o bé perquè no hagin agradat a cap dels concursants o perquè tinguin companys que tinguin més magnetisme i que el programa hagi decidit donar-los més minuts d'emissió que a ells que potser són més neutres. No obstant això, el que hem pogut veure aquesta passada nit és totalment diferent, i no es deu al minutatge ni tampoc al muntatge final del programa.

Sandra Barneda es disposava a donar pas a unes imatges inèdites de la tercera edició del format, sense saber que els espectadors se n'adonarien d'una aparició estranya i que, fins avui dia, no sabíem que hi era.

Apareix un gos de color marró

Per entendre-ho, hem de saber que el debat de 'La isla de las tentaciones' es nodreix d'imatges descartades en el muntatge final de les gales, que queden en un calaix, sigui perquè són redundants o perquè es considera que no aporten res al muntatge o no tenen sentit amb la línia del format. No obstant això, aquestes imatges descartades sí que s'utilitzen per als debats i s'ofereixen com minuts inèdits.

És per això que potser s'ha acabat colant un descart i que en el seu moment es va apartar per què l'audiència no entendria l'aparició. Ens estem referint a un segon d'un vídeo de la vila de les noies, en la qual es pot veure a Lola a la cuina. Aquesta, aparentment apareix sola, però quan aixequen el pla es pot veure un gos de color marró, sense cap comportament estrany vers els habitants de la casa.

La veritat és que aquest gos és el primer cop que apareix en les tres edicions del concurs i no sabem d'on ha sortit. Tanmateix, el fet que no sorprenia a ningú la seva presència ens fa creure que potser viu en aquesta casa i que és dels propietaris de la vila on es grava el programa. Així i tot, hem intentat investigar altres opcions i les vies que hem explorat no han tingut resultat.

No és el gos de Lola i Diego

Gràcies a les diferències entre Lola i Diego, vam saber que els dos comparteixen la custòdia d'un gos anomenat Horus i que els espera a Espanya, concretament al pis que van llogar junts, quan creien que la relació estava en el seu millor moment. No obstant això, la parella es troba en un punt de no retorn i possiblement quan tornin a Espanya serà per separat, sense opció de poder gaudir junts de la llar que estaven començant a moblar.

El gos de la parella és de color negre i d'una raça que no s'assembla en res al qual apareix dins de la vila de les noies del 'reality'. Alguns espectadors creien que potser el programa havia decidit portar-lo al programa per veure com reaccionaven en el retrobament, però no ha estat així.

Així tot, aquest pròxim dijous veurem si amb l'emissió de tota la gala descobrim la procedència d'aquest gos, que ahir va aparèixer com un flaix. A més, recordem que en el pròxim programa es resoldrà la foguera de confrontació entre Lola i Diego i hauran de decidir el futur que els espera dins o fora del programa.