YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El vídeo de Lucía i Isaac fora de 'La Isla': Marina els esborra de la seva vida

La sevillana ha rebut molt malament determinades imatges de la seva amiga i el seu ja ex

Marina, Isaac (Lobo) i Lucía són, sense cap mena de dubte, tres dels participants més destacats de la tercera edició de 'La Isla de las Tentaciones'. I és que els dos primers, tot i que ella tenia nòvio (Jesús), van iniciar una relació. Tot, mentre que l'última concursant esmentada va convertir-se en una gran amiga per a tots dos.

No obstant això, sembla, no només que aquesta parella s'ha trencat, sinó també l'amistat entre les dues noies. Abans de veure el primer debat després del programa, el que queda clar és que han canviat moltes coses en sis mesos. De fet, Marina ha esborrat totes les fotos que tenia a Instagram amb Lucía i l'ha deixat de seguir. Quina ha estat la causa de la fi d'aquesta amistat? Un vídeo que s'ha difós a les xarxes socials i que no ha agradat gens a la sevillana. I és que en ell es veuen el seu ex i Lucía junts, en actitud afectuosa.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'origen del 'triangle amorós'

Des del primer moment que va començar la tercera temporada de 'La Isla de las Tentaciones', hi va haver un gran 'feeling' entre Marina i Isaac. Tant és així que, a poc a poc, van anar acostant postures fins que van acabar tenint relacions íntimes. Finalment ella va decidir anar-se'n sola del programa, sense el seu temptador i sense el seu nòvio. No obstant això, sis mesos després de la fi del 'reality', va reconèixer que estava sortint amb el temptador.

Lucía, per la seva banda, va participar amb el seu nòvio (Manuel), que li va ser infidel amb Stefany i amb Fiama. Unes deslleialtats per les quals va patir molt, encara que en tot moment va tenir l'afecte i els bons consells de Marina i de Lobo. Sempre van ser els seus millors amics i així ho van demostrar. Per aquest motiu no van poder reprimir les llàgrimes quan ella va abandonar el 'reality'.

És més, en tots aquests mesos havia quedat palès que elles dues havien seguit mantenint aquesta bona relació. I és que han estat compartint a les seves xarxes socials més d'un vídeo juntes, mentre suposadament durava la relació entre Marina i Isaac.

Marina trenca amb Isaac

Però per sorpresa nostra, aquests dies coneixíem que Marina finalment havia decidit trencar amb Lobo. I és que s'han filtrat unes imatges d'ell en actitud afectuosa amb una soltera del programa, en concret, amb Bela.

Aquestes imatges els van portar a la ruptura i el pare de la jove, José Luis, carregava durament contra Isaac a la televisió. Així, en el passat programa de 'Sábado Deluxe', es referia a Lobo d'aquesta manera: «No respecta les dones, es riu d'elles i em faria vergonya tenir un fill així». «No té respecte ni valors», afegia.

El vídeo de la discòrdia

Davant aquesta infidelitat, Marina es va refugiar en la seva família i en els seus amics, entre els quals estava Lucía. No obstant això, podria ser que hagués estat traïda per aquesta última.

En la publicació 'Extravip' s'ha donat a conèixer que Lucía i Isaac s'han vist a Puerto Real. És més: segons sembla, hi ha rumors que se'ls ha enxampat en actitud afectuosa, fent-se petons i fins i tot començant a viure com si fossin ja parella. Uns rumors que, de moment, no estan confirmats. Això sí, s'ha filtrat un vídeo a Twitter on sí que se'ls veu junts en una terrassa. En aquest queda evident la complicitat que hi ha entre ells. Una complicitat que ja es va poder veure a 'La Isla de las Tentaciones' i que va fer sospitar que a Isaac qui realment li agradava era Lucía.

Per ara, no sabem res més al respecte. El que sí que s'ha donat a conèixer a les xarxes socials és que Marina hauria decidit trencar la seva amistat amb Lucía. I és que aquestes imatges li semblen una traïció. Aquestes i altres que han estat publicades per 'Lecturas', on es veu a Lobo i la gaditana junts per Madrid. No obstant això, caldrà esperar per veure si algun dels protagonistes implicats decideix parlar sobre els fets.


Comentaris

envia el comentari