Lucía, concursant de 'La isla de las tentaciones' durant un moment del programa

El vídeo de Lucía de 'La Isla de les Tentaciones' que la condemna: «Repugnant»

La jove gaditana està sent molt criticada a la xarxa per les imatges

Fa dies que la tercera edició de 'La Isla de las Tentaciones' va arribar a la seva fi. Encara avui, però, se segueix parlant del 'reality' o, més ben dit, d'una de les seves protagonistes en concret. Ens estem referint a la gaditana Lucía.

Ella va aconseguir ser la preferida de molts espectadors per la seva simpatia i perquè va saber 'enviar' a passeig el seu nòvio, Manuel. Ho va fer després de veure que s'havia petonejat amb dues temptadores i que havia mantingut relacions sexuals amb una d'elles.

No obstant això, fora del concurs la jove va donar forma a un triangle amorós que ara està en boca de tothom. En concret, perquè s'ha pujat un vídeo a les xarxes socials que està propiciant durs atacs contra Lucía.

El triangle amorós

Dins del programa, Marina i el solter Isaac van iniciar una relació sentimental, que va continuar fora del 'reality'. Al costat d'ells sempre va estar Llúcia, que es va convertir en una gran amiga per a tots dos.

No obstant això, després d'acabar el programa, la jove de Puerto Real es va adonar que només pensava en Isaac. I aquest, per la seva banda, va comprendre que no estava del tot a gust amb Marina. Probablement per això decidien donar-se una oportunitat.

En els últims debats de 'La Isla de las Tentaciones', tots tres es van asseure cara a cara. Marina va deixar clar que estava molt dolguda per la doble traïció i que sabia que ell estava mentint a Lucía. No obstant això, sembla que les seves paraules no van calar en ells i van decidir seguir endavant amb la seva història d'amor.

El vídeo

Isaac Torres, que acaba de treure una cançó al mercat, està encantat amb Lucía, amb la qual segueix sortint. Precisament per demostrar la seva felicitat, ha compartit un vídeo al costat d'ella a través del seu compte d'Instagram.

En concret, en aquestes imatges es fan un curiós petó, que ha generat una gran polèmica a les xarxes socials. D'una banda, hi ha qui els dona suport com a parella i els desitja el millor. I d'altra banda, són moltes les veus que se'ls hi han girat en contra, especialment contra Lucía, per haver enganyat la seva amiga. Així, entre els missatges que li han deixat, podem destacar-ne alguns com ara aquests:

 • «Senzillament repugnant».
 • «Després d'haver-se posat al llit amb Marina, Lucía, quina pena! M'esperava molt més de tu».
 • «Quan li posi les banyes, llavors a plorar. Isaac, 'la maneta relaxada' i els pantalons bojos».
 • «Amb amigues així, per què es volen enemics? 'Papelaceros' que són».
 • «Quin parell! Deu els cria i ells s'ajunten».
 • «Deslliureu-me de les aigües manses que de les turbulències me'n salvo jo».
 • «Quina por tenir una amiga així!».
 • «Quin fàstic de parella, 'macho'!».

Marina, mentrestant...

A Marina, exparella d'Isaac i examiga de Lucía, està clar que el vídeo citat no li ha passat inadvertit.

Precisament després de la publicació ha escrit a 'stories' del seu Instagram el següent missatge, que és tant sincer com directe: «Entre els meus 1.000 defectes en tinc un que és el pitjor: confiar cegament en les persones. És una pena la fredor, crueltat i repugnància que hi ha a l'interior de moltes d'elles».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

I a això, ha afegit: «Mai me'n penediré de res. Només d'haver estat tant de temps vivint en un conte i no de fades, de mentides». Ella segueix en la seva fase de recuperació després de la traïció. I sembla que està en el bon camí malgrat tot.

A hores d'ara, està centrada en si mateixa, en conèixer-se i estimar-se. Bona mostra d'això són alguns dels missatges que escriu al seu compte d'Instagram, com ara aquests:

 • «Així com hi ha coses que passen per alguna cosa, n'hi ha altres que per alguna cosa no passen».
 • «És el teu moment».
 • «No soc tot el que veus, però tampoc veus tot el que soc».
 • «Tot és relatiu, fins i tot l'amor».